Гринго в съда: Направиха ме черна точка в обществото, в ужасно състояние съм (снимки)

  • 02 октомври 2017 15:42

  • 24849
  • 3
Гринго в съда: Направиха ме черна точка в обществото, в ужасно състояние съм (снимки)
© Булфото

Ромската чалга певица Софи Маринова се яви днес в Окръжния съд в Бургас, където магистратите гледат мярка за неотклонение на приятеля й Тодор Давидов-Гринго.

"На участията ми не се отрази този случай, защото програмата ми е напред. Аз трябва да си върша работата. Честно казано, нямам такъв речник, но аз и Гринго имаме доста такива хора, както които ни обичат, така и такива, които може да ни натопят и да си измислят някои неща", заяви в кулоарите на съда Маринова, цитирана от "Булфото".

"Направиха ме черна точка в обществото. Аз съм в ужасно здравословно и психическо състояние. Невинен съм" С тези думи се обърна Гринго към магистратите от Бургаския окръжен съд 32-годишният Тодор Давидов – Гринго, интимна и творческа половинка на фолкпевицата Софи Маринова.

Гринго беше задържан в дома на баба си в Айтос на 23 септември т.г., а заедно с нежго бе арестуван и 27-годииния Стефан Сливков. Според обвинението двамата са изнудвали айтоски бизнесмен за 50 000 лева.

Днес в съдебната зала случаят претърпя пълен обрат, след като Сливков обяви, че е действал сам. А причината - предприемачът бил лихвар, който искал от него все повече пари. "Искам да помоля освободите Тодор, защото той е невинен. Аз съм виновен", каза Стефан, цитиран от Дарик. Според прокуратурата обаче новите обяснения не кореспондират с доказателствата по делото. От държавното обвинение подчертаха, че на свобода, задържаните биха могли да се укрият или да извършат друго престъпление.

"Умолявам съдът да ме освободи, за да съм близо до жена ми, която е оперирана. А и имам ангажименти за година напред“, каза Гринго в съда. Адвокатът му настоя той да бъде пуснат от ареста срещу подписка.

Гринго и 27-годишният Стефан Сливков получиха постоянна мярка "задържане под стража" преди седмица от Районния съд в Айтос. Давидов е обвинен в това, че е бил съучастник, подбудител и помагач на Сливков, като се опитали да принудят местния бизнесмен Асен Атанасов да се разпореди с 50 хил. лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
24849 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Боби

2018.02.18 | 22:39

3
Защо ни занимавате с манглали?
Бг

2017.10.03 | 15:08

2
Гринго със гринго ааа ма я

2017.10.03 | 15:08

1
гринго е сътрудник на БАН - да не сте го пипнали!

Добави коментар

Водещи новини