Обвиниха дъщерята на Цветан Василев за пране на пари

  • 16 август 2017 11:40

  • 8567
  • 4
Обвиниха дъщерята на Цветан Василев за пране на пари
© Булфото

Съпругата на собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев изпрати открито писмо до президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

От него става ясно, че дъщерята на Василев също е обвинена и ще бъде обявена в Интерпол за издирване, защото не се е явила, съобщава БТВ.

В отвореното писмо Антоанета Василева пише, че дъщеря й живее в чужбина от 3 години и няма как да получи призовката, но вече й наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа.

Василева пита кога прокуратурата е доказала престъпния произход на средствата на банкера и спазена ли е "презумпция за невинност", при положение че още няма решение на български съд.

"....Дъщеря ми е обвинена за пране на пари за това, че през 2013 г. е купила апартамент в България с пари, дарени от баща ѝ в България. Според българската прокуратура тя е трябвало да знае, че това са пари с престъпен произход.......А пък и кога прокуратурата доказа престъпния произход на средствата на Цветан Василев? Той няма присъда, а презумпцията за невинност е изконно човешко право", се отбелязва още в писмото.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8567 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гошо пръча

2017.09.06 | 10:47

4
Не ни се слушат детски оправадания. В затвора всички сме невинни. Очакваме ви...
да бе ,да

2017.09.06 | 10:47

2
Е ,за такива нагли ,самозабравили се хора турците имат хубава дума - гьонсурати им викат . Сега ,какво ?! Очаква се да повярваме ,че Василев и фамилия са едни невинни ,наивни (!) и добронамерени хорица ,но - срещу тях се е плел нечуван заговор (само и само да бъдат очернени ) и сег
не бе не

2017.09.06 | 10:47

3
ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!това да си го чувал някъде по краварските филми? разбира се че има заговор срещу семейство Василеви от сотир и мафията а ти вярвай в Дядо Мраз ако искаш ако искаш недей

2017.09.06 | 10:46

1
държавност а ? да малтретираш детето за да накараш родителя да признае виновност ? 21 век

Добави коментар

Водещи новини