Майката на Мирослава: Марио е нормален, купил си е жълтата книжка

  • 15 януари 2012 11:09

  • 7323
  • 10
Майката на Мирослава: Марио е нормален, купил си е жълтата книжка
© Булфото

Петорна психиатрична експертиза на предполагаемия втори убиец Марио Любноев-Заека поиска майката на убитата Мирослава Емилия.

На протестен митинг пред сградата на полицията в Перник родителите на Мирослава, нейни съученици и приятели, майки на други загинали деца поискаха справедливост, възмездие за престъпни деяния и спиране на корупцията в България.

Те настояха Марио Любенов да бъде съден като вменяем, защото той е взел решението месеци по-рано, а това се прави само от нормален човек. Емилия смята, че той е купил документите си и настоява виновните медици да бъдат наказани. Тя смята, че има и други извършители, за които апелира да се разкрият.

Родителите освен за възмездие настояват и за експертиза и на тялото на Мирослава.

Митингът продължи с шествие към съдебната палата в града.

Последвайте канала на

БТА
7323 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Secrett

2016.01.02 | 23:16

10
Само тук, в България, може да се нападнат потрпевшите от инцидента! Не е истина! Вместо да обвинявате роднините погледнете ни държавата бе! МВР покрива случая - единия похитител се самоубива при странни обстоятелства, другия пък бил шизофреник! Борисов иска извинение от родителите, защото ги обвинили в некомпетентност! Живеем в някакъв фарс просто! Колко такива случаи са потулвани от Министерството?! Колко убийци изкараха шизофреници? Докато мълчим така ще бъде! Докато обвиняваме сънародниците си, вместо управляващите - така ще е! Не ви е срам! Майката и сестрата изглеждали привидно спокойни.. Мислили ли сте си, че може да са под въздействието на опиати и лекарства, за да не изпадат в истерии? Знаете ли какво е един родител да надживее детето си бе!? При това то да е убито и не от кой да е, а от близък до семейството! Боже, прибери си вересиите, Божеее..! Такова същество като българина няма никъде, няма и да имааа! Не мисля, че ще мога да коментирам нещо повече по впроса, възмущението ми е прекалено голямо!
родната милиция ни пази

2016.01.02 | 23:15

9
Всички знаем и сме виждали как арестуват куките. По очи, връзват хората на фльонга. А тоя с белезниците отпред. И защо е необходимо да присъства на обиска? Мястото му е в ареста, а не в дома му, за да може толкова удобно да се гръмне. И чак я галил по главата... колко милосърдно... А на обиска е достатъчно да присъства адвоката му и двама свидетели. Цялата работа смърди от километри. Нали се бяха чували с нея роднионите след отвличането, как е говорила, след като вече не е била жива? Според мен има замесени хора, чиято работа е да ни пазят, а не да ни отвличат и ся трият бясно следи. Останалият жив ще каже и че е марсианиец, ако трябва, защото вече знае, че може да се окаже самоубит и той. Хората в Перник, които са на място и предполагам се познават, ще стигнат сами до истината и тогава гледайте какво ще става. Това не може да продължава вечено. Може да бъдат лъгани част от хората много време, могат да бъдат лъгани всички хора за известно време, но не може да бъдат лъгани всички хора през цялото време. Бог да прости момичето и да накаже алчните изроди отнели живота му. ПОКЛОН МИРОСЛАВА ЕДНО СЛЪНЧИЦЕ СПИРА ДА ГРЕЕ.

2016.01.02 | 23:13

8
К В О......ши прави оттук нататък РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ,самоУБИЛА единствения заподозрян.....показал поне мястото където е било заровено тялото на убитото момиче????????? Даже показанията му не са били в присъствието на пракурор,което ги прави нелегитимни.....Окончателен отговор няма и на въпроса,след анализи,намереното тяло действително ли е на Мирослава ???? Тяло има,извършители....НЕИЗВЕСТНИ.....
Lili Ivanova

2016.01.02 | 23:12

6
Тая за майка на убито дете изглежда доста свежо!

2016.01.02 | 23:13

7
Вие във къщтата им ли живеете ,да не сте спала между маиката и баштата на ,МИРОСЛАВА,или може би сте им прислуга че сте запозната с толкова подробна имформация,сведете глава и поне даите заслуженото мълчание за детето ,то поне това заслужава ,след като не можа да навърши пълнолетие.Почиваи в МИР ,МИРОСЛАВА.
Наталия

2012.01.16 | 13:16

1
Не знам ти как искаш да изглежда, родителите на Мирослава са смазани направо и си личи! Чудя се на горките хора как се удържат пред камерите, но им личи, че са тотално съсипани, спрете с простотиите вече
krainitsi

2016.01.02 | 23:12

5
Това, че сестрата е замесена и не се е подложила на детектор на лъжата, го писаха СТОЛИЧНИ вестници! Принципът е чул-недочул , а тука почвате да говорите глупости! Елеонора, сестрата на момичето, се е подлагало ТРИ пъти на детектор на лъжата! Казаха го по телевизията, а и аз знам, защото съм от ПЕРНИК и познавам въпросната сестра лично. МВР някокло пъти смeниха версиите за убииството, всички разбраха, че ЛЪЖАТ! Перник започва да побеснява! Не се доверявайте на това, което четете, понякога е скалъпено, много медии са зависими! Отново повтарям, сестрата се е подлагала поне три пъти на детектор на лъжата и няма против да се подложи още веднъж! Спрете с глупостите, като не знаете за какво става въпрос!
vvv

2016.01.02 | 23:11

4
Много филми гледате,май..Те за това разправяха през цялото време за писмото и телефонното обаждане,защото са исценирали всичко.Браво,и те са гениални,ама пък вие сте супер мозъци.Ае със здраве и не се занимавайте с глупави коментари по адрес на почернялото семейство!
коко

2016.01.02 | 23:10

3
100% някаква игра играят и майката и сестрата на момичето. Само като ги видях в интервюто след като са разбрали, че е открито тялото, ми стана ясно, че има нещо гнило. Същата работа като с Белнейски. Изобщо не оправдавам работата на МВР по този случай, но е хубаво, че в момента проучват майката и сестрата.
Иво

2016.01.02 | 23:10

2
Майката не, но сестрата със сигурност има пръст в цялата работа. Няма логика - отвличат и убиват. Има някаква завист, дано истината излеже наяве, да се подложи на детектора ама не иска, защо ли?

Добави коментар

Водещи новини