Огнян Дамянов е четвъртият член на ВСС, избран от прокурорската колегия

  • 05 юни 2017 10:53

  • 3313
  • 2
Огнян Дамянов е четвъртият член на ВСС, избран  от прокурорската колегия
© Архив

Огнян Дамянов стана четвъртият избран член на ВСС от прокурорската колегия. Той беше изтеглен чрез жребий, в който участва заедно с Ясенка Шигарминова.

Припомняме, че вчера на втори тур прокурорите от цялата страна избраха трима свои представители за новия Висш съдебен съвет. Това са окръжният прокурор от Перник Пламен Найденов, апелативният прокурор от Бургас Георги Кузманов и прокурорът от ВКП Даниела Машева.

Четвърти представител, който да запълни квотата не беше избран още вчера, тъй като кандидатите Ясенка Шигарминова и Огнян Дамянов получиха равен брой гласове. Затова днес беше изтеглен жребийй.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3313 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Леле мале

2017.06.05 | 11:13

2
сред магистратите се сещам за една приказка на дядо ми:" КАТО НЯМА ЧЕП ЗА МИРИЗЛИВОТО ЗЕЛЕ,МУ СЕ СЛАГА И КАКАЛЯШКА".Но все пак е положително,че не са избрали Магдален Маринов и Медаров.
Леле мале

2017.06.05 | 11:12

1
Не съм очарован от избора на представителите на прокуратурата във ВСС. Някой от тях ги познавам лично и не вярвам,че могат да направят нещо срещу корупцията в съда и прокуратурата. Знам възможностите и слабостите им.Но при общия тотален срив на ценностната система сред маг

Добави коментар

Водещи новини