Обявиха присъдите по делото срещу Килърите 3

  • 11 май 2017 17:21

  • 11147
  • 0
Обявиха присъдите по делото срещу Килърите 3
©

Днес, 11.05.2017 г. се прочете присъдата по НОХД № 761/2014г., по описа на I състав при Специализирания наказателен съд, водено срещу Георги Георгиев, Калоян Томов, Мартин Николов, Димитър Начков, Васил Василев, Иван Цветков, Йордан Костадинов, Марио Арнаудов, Евгени Миленов, Борислав Николов, Милчо Петров и Мария Василева, обвинени в ръководене и участие в организирана престъпна група, създадена с цел трафик на хора, убийства, разпространение на наркотични вещества и лихварство.

Това съобщиха от пресцентъра на съдда. За повдигнатите обвинения Васил Василев получи наказание „Лишаване от свобода“ в размер на 7 години при строг режим на изтърпяване, Милчо Петров получи наказание в размер на 20 години „Лишаване от свобода“, тъй като беше признат за виновен освен в ръководене на организираната престъпна група и за убийството на Тодор Неофитов, Борислав Николов беше осъден на 2 години „Лишаване от свобода“ при строг режим на изтърпяване, Иван Цветков – на 3 години „Лишаване от свобода“, Димитър Начков получи 1 година „Лишаване от свобода“, а Калоян Томов – 3 години и 3 месеца.

Подсъдимите Йордан Костадинов, Георги Георгиев, Евгени Миленов, Марио Арнаудов, Мартин Николов и Мария Василева бяха оправдани по повдигнатите им обвинения.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен специализиран наказателен съд.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11147 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини