Задържаха под стража двама, разпространявали наркотици

  • 07 април 2017 14:32

  • 1177
  • 0
Задържаха под стража двама, разпространявали наркотици
© Булфото (архив)

Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Евгени К. на 30 г., и Емил М. на 65 г., привлечени като обвиняеми за това, че без надлежно разрешително са държали с цел разпространение марихуана с тегло 2,734 кг на обща стойност 16 404 лева, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

На 4 април около 17.30 часа в масивна постройка в с. Черногорово, общ. Димитровград, стопанисвана и ползвана от двамата мъже, е било извършено претърсване и изземване. В хода на това процесуално следствено действие от помещенията в постройката били намерени и иззети чували и пликове, съдържащи суха зелена лисна маса, която при тестване с полеви наркотест реагирала на марихуана. Били намерени и иззети още чували, съдържащи растения, които по външни белези наподобявали марихуана, разсад, препарати и технически принадлежности за отглеждане на растенията, както и кашони, съдържащи нарязан сух тютюн.

Разследването по случая продължава. Окръжен съд-Хасково ще заседава днес по искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1177 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини