Цар Киро обжалва, не му се стои в пандиза

  • 30 декември 2011 08:34

  • 1627
  • 2
Цар Киро обжалва, не му се стои в пандиза
© Булфото

Още в първия работен ден след коледните празници Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е обжалвал решението на Районния съд в Асеновград да остане в затвора до делото на 23 януари срещу него.

"Чрез адвоката си Хари Харалампиев Рашков е внесъл жалба в асеновградския съд в законния 7-дневен срок", съобщи председателят на съда в Асеновград Иван Калибацев. Той уточни, че обжалването ще се гледа в Окръжния съд в Пловдив в началото на 2012 година. Дата все още не е насрочена, защото документите не са придвижени от Асеновградския районен съд до Пловдив, уточниха от Съдебната палата под тепетата, пише "Монитор".

На 22 декември Районният съд в Асеновград изслуша тройната съдебно-медицинска експертиза за здравословното състояние на Кирил Рашков и прецени той да лекува болежките си в затвора
. Според трите вещи лица - шефката на Клиниката по ендокринология доц. д-р Мария Орбецова, кардиолога д-р Иван Мануков и съдебния лекар д-р Марин Балтов, болестите на Рашков са хронични. Те са прегледали арестанта в 8,30 часа на 15 декември и са категорични, че здравето му е задоволително на фона на постоянно провежданото медикаментозно лечение. 
 
Докторите са установили, че Рашков има редица заболявания на сърцето и киста на бъбрека. Заради захарен диабет пък от 6-7 години бил на инжекции с инсулин, стана ясно още в съда. Ако получи криза или състоянието му се влоши, лекарите препоръчаха Рашков да бъде прехвърлен в специализираната болница за затворници в София. До същинското дело на 23 януари обаче ВИП затворникът остава в килия в пловдивския затвор, която дели с други 12 подсъдими за кражби и обири.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1627 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.01.03 | 14:07

2
Отива към затвора и това си е там да си яде пишки и да го заразат със спин и да умре.Ще разбете тои неговата циганска кожа да си мери приказките и го ебат там здраво неговата вера цялото му семеиство да бъде обесено тържествено в катуница.Народа е готов в всеки момент пак да излезем и да ги набодем на вили,ножове и всичко подръжно.Тая отаика да се изтича от нашата мила ТАТКОВИНА.
kayozerosky

2012.01.03 | 14:06

1
Екипът на Novini.bg-ЗАЩТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ(МЕДИИТЕ)ДА ГО НАРИАТЕ ЦАР ТАЗИ ОТРЕПКА ТОВА НИЩОЖЕСТВО?????!!!!!ЕЙ ГНИДО КЪРЛЕЖ ИЗМЕТ ПАРАЗИТ ВИНОВЕН СИ ТИ И ЦЯЛАТА ТИ РОДА КВО РЕВЕШ КАТО БОЛНА СВИНЯ??ПРОКЛЕТИ СТЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ И СПАСЕНИЕ НЯМА @@ЛР

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини