Оставиха в ареста годеника на убитата от ревност Милена Динова (снимки)

  • 05 януари 2017 13:22

  • 29118
  • 3
Оставиха в ареста годеника на убитата от ревност Милена Динова (снимки)
© Булфото

Апелативният съд в Пловдив на уважи искането за по-лека мярка за неотклонение на Илиян Рангелов. Така обвиненият в убийство мъж остава в ареста.

Рангелов е обвинен за жестокото убийството от ревност на 26-годишната Милена Динова в пловдивското село Куртово Конаре. За престъплението си той може да получи затвор от 10 до 20 години. Той е направил пълни самопризнания пред разследващите, а мотивът за убийството е патологична ревност. В дома му е намерен ножът, с който е извършил престъплението.

Мъжът и защитниците му поискаха задържането му под стража да бъде заменено с домашен арест. Според адвокатите му Рангелов е с чисто съдебно минало, а случилото се през нощта на 29 декември определиха като „нелеп инцидент".

Тялото на 26-годишното момиче беше намерено в полунощ на 29 декември в близост до дома, в който живеела с Илиян в Куртово Конаре, след като не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа. Тя е трябвало да бъде нощна смяна в месарска фирма в съседното Ново село, откъдето е била родом. По тялото на младата жена бяха открити видими следи от насилие.

На предишното съдебно заседание стана ясно че Рангелов е направил опит да се самоубие в ареста чрез прерязване на вените. След това той е бил на лечение в пловдивска болница в продължение на 5 дни. Илиян Рангелов е преместен в ареста.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
29118 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Вал

2018.02.13 | 12:18

3
Боклук

2018.02.13 | 12:18

2
Майната му на това шибано лайно. Да го водят в пандиза, да го ебът циганите.
ВАЖНО!

2017.01.07 | 07:18

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини