Прокуратурата ще проверява дали има превишаване на права при потушаване на бунта в Харманли

  • 25 ноември 2016 16:49

  • 10106
  • 1
Прокуратурата ще проверява дали има превишаване на права при потушаване на бунта в Харманли
© Булфото

Прокуратурата ще проверява дали има превишаване на права от страна на служители на МВР при събитията в РПЦ Харманли.

Това съобщи вицепремиерът в оставка Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. на ГКПП Капитан Андреево, цитирана от БТА. Бъчварова и министрите на вътрешните работи на Гърция Николаос Тоскас и на Турция Сюлейман Сойлу откриха днес съвместен контактен център между трите страни на ГКПП Капитан Андреево, в който съвместни екипи ще извършват обмен на информация и ще я анализират. Тенденцията е да се отчита 50 процентов спад на миграционния поток от началото на тази година, уточни вътрешният министър в оставка. Затова е допринесла много и оградата по българо-турската граница.

В момента ситуацията в РПЦ е овладяна на 100 процента, както оперативно, така и организационно, добави Бъчварова. Турция няма да допусне ултиматуми и критики от страна на ЕС, защото полага огромни усилия за ограничаване на миграционния поток и недопускане на напрежение спрямо Гърция и България, каза на свой ред вътрешният министър на Турция Сюлейман Сойлу.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10106 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.05 | 17:02

1
Цацаратурата вместо да защитава човекоподобните, да повдигне обвинения срещу тези, които запалиха българското знаме и срущу тези, които счупиха и унищожиха имущество за милиони....и да не шиканира, ами да събере читави доказателства, за да не щурмуваме следващия път цацаратурата заради отказ от правосъдие спряма България и геноцид над българския народ. Оставка на Цацара!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини