Ембака проговори за убийството на АМ "Струма" (видео)

  • 21 ноември 2016 08:50

  • 4160
  • 6
Ембака проговори за убийството на АМ "Струма" (видео)
©

Емил Първанов – Ембака е обвинен за убийството на охранител на строежа на магистрала „Струма”. Той му направил забележка да не минава през неотворения още участък. Последвал побой, който приключва с убийство.

След това Ембака потъна в неизвестност, а три месеца и половина той се предава.

Година и половина след инцидента Ембака е под домашен арест. Твърди, че още не е дал показания пред прокурор. За първи път разказва публично за случилото се.

„Лъжа е, че съм мутра. Аз съм нормален човек. Занимавам се със земеделие и животновъдство”, каза той пред Нова телевизия.

И преди да стане известен на цяла България Ембака е известен на прокуратурата. С богато криминално минало, но без ефективни присъди.

Нарича убийството на магистрала „Струма” - нелепа случайност.

Жертвата - Николай Чивиев е бивш служител на френския легион. Първанов твърди, че именно заради това се е крил повече от 130 дни - получил заплахи, че ще бъде убит. Показва ни и писмо със заплахите от бивши колеги на Чивиев.

Според прокуратурата обаче Ембака първи е излязъл от колата, бил е с нож и е нападнал Чивиев. Ембака отрича да е имал нож.

Десет дни след инцидента се появява запис от телефон на минувач, който бил заснел случилото се. Този запис е предаден в съда, а свидетелят е разпитан. Емил Първанов се надява записът да докаже, че той е действал в случай на неизбежна отбрана.

За престъплението, за което е обвинен, Емил Първанов - Ембака може да получи до 30 години или доживотен затвор.

След един фалстарт делото влиза отново в съда през декември.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4160 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
поредния

2016.12.01 | 14:58

6
"невинен" долен убиец.
Атанас

2016.12.01 | 14:58

5
На тоя Ембака ли е тъпака ли е да му лепнат доживотен затвор без право на замяна, подчертавам без право на замяна. Боклук, мястото му е при другите скапаняци.

2016.12.01 | 14:57

4
Този долен боклук се е чувствал недосегаем в региона ,след като има богато криминално минало и все още не е осъждан ! За причинена умишлена смърт -- до живот без право на замяна ! Гад мръсна ! Изрод !
Юли

2016.11.22 | 01:43

3
Марковски направи така, че адвокат = мръсник.
Боклук...

2016.11.22 | 01:43

2
На такива боклуци минимум 20 в Хасковския.

2016.11.22 | 01:43

1
Mamin sladak toi jivotnovad i zemedelec...protivnata mutra bi trqbvalo da znae 4e v zatvora ili ne,sega ili sled 10 godini,ot legiona shte go otkriqt i shte se pogrijat za nego...za tqh e vapros na 4est,taka 4e da si pishe zaveshtanieto a do togava dano si pognie v zatvora a ne da tormozi normalnite hora!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини