Димитър Узунов: Лозан Панов ми се сърди, но аз поех отговорност (видео)

  • 21 октомври 2016 07:50

  • 5941
  • 4
Димитър Узунов: Лозан Панов ми се сърди, но аз поех отговорност (видео)
©

"Лозан Панов можеше да дойде като мъж и да ми каже какво не му харесва, а не да ходи по студия и да постъпва по този начин. Писмото, което получих го взех в заседателната зала, и Лозан Панов беше там и трябваше да избера сам хората, които да участват, имах срок, който трябваше да спазя. Това заяви в ефира на БТВ Димитър Узунов.

Той обясни, какви според него са причините за атаката от страна на Лозан Панов и кръга около него:

"Две седмици по-рано намерих един договор, който се движи от Калин Калпакчиев от ВСС за 6 милиона лева. Хонорарът, който той би получил е за 340 хиляди лева. Става дума за проект по програма за единна информационна система за съдилищата. Установих, че този договор не е съгласуван от ВСС. Калпакчиев, който е в екипа, е записал една клауза, че представляващият ВСС, т.е. аз, носи отговорност за този договор. Как така аз съм посочен от него за отговорен, а иначе не мога да взема решение за участниците в срещата. Това активира г-н Панов да ми поиска оставката, категоричен бе Узунов.

Когато попитах Лозан Панов дали познава Иван Костов той пламна като факла, посочи още той.. Между другото Панов ми се извини и аз го оставям две седмици да се изживява. Но той е пречупен човек. Поведението му копира това на един бивш министър на правосъдието. Той идва на заседателната маса, мълчи, излиза и говори пред журналисти. Става въпрос за министъра Христо Иванов. Нека си подаде оставката, като мисли, че е издигнат от блатото.", обясни Диимитър Узунов

Той заяви, че съжалява, че е подкрепил Лозан Панов при избора му за шеф на ВСС и приема нанесения удар като нож в гърба. Този удар е болезнен, но аз съм здраво момче и ще изтърпя и това нещо. Димитър Узунов не се купува, Димитър Узунов не се продава, допълни гостът.

Той допълни, че Панов е пречупен човек, който няма смелостта да го погледне в очите. По думите му с решението, въпреки че е било еднолично, не е нанесъл никакви вредни последствия на ВСС."Лозан Панов ми се сърди, но аз поех отговорност", добави той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5941 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Р

2016.11.10 | 18:15

4
Що за измет е Узунов мекере с Ясен Тодоров не стават за нищо
11

2016.11.10 | 18:15

3
Ти си като Бойко, поемаш отговорност, щото не ти пука за законите! Аман от отрепки!
ФАКТ

2016.11.10 | 18:15

2
Цацаров и Узунов - лицата на ДПС-мафията и ПРОТЕЖЕТА на Борисов в съдебната система!
AMD

2016.11.10 | 18:15

1
Нарушваването на правилата, не е поемане на отговорност, а основание за понасяне на отговорността!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини