Бившият областен управител на София: Не съм направил нищо нередно

  • 14 октомври 2016 14:34

  • 2227
  • 0
Бившият областен управител на София: Не съм направил нищо нередно
© Булфото (архив)

Във връзка с публично оповестеното от прокуратурата постановление за предявяване на обвинение към мен, съм длъжен още веднъж да заявя, че като областен управител на Област София не съм извършил никакви закононарушения с действията си и не съм нанесъл никаква вреда на държавата. Това се казва в позиция на Веселин Пенев по повод повдигнатото му обвинение за безстопанственост.

"Няма да коментирам обвиненията. Постановлението на прокуратурата пренася спора в съда. Убеден съм, че там ще се докаже фактът, че в моите действия не е имало нищо нередно", посочва бившият областен управител на София

"Подчертавам, така както направих още в самото начало, че изнесените, от трибунката на Народното събрание, обвинения не отговарят на реалните факти и закона. Преповтарянето им не ги прави по-убедителни. За съжаление, очевидно се цели настройване на общественото мнение срещу мен и политическата сила, която представлявам в управляващата коалиция в условията на предизборна кампания", се казва още в позицията на Пенев.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2227 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини