Свидетел по "Килърите": Убитият Румен Рачев се е виждал няколко пъти с Емил Кюлев

  • 13 декември 2011 15:36

  • 7929
  • 2
Свидетел по "Килърите": Убитият Румен Рачев се е виждал няколко пъти с Емил Кюлев
©

Убитият шуменски бизнесмен Румен Рачев не е имал застраховка, съобщи свидетелят по делото „Килърите” Станислав Станев.

Застраховани са били недвижимите имоти на една от фирмите на Рачев – комплекс "Бохеми”, заведения в Градската градина и магазини на пл. "България”. Освен два иска от „Инвестиционна компания” - Варна към фирми на Рачев не е имало други съдебни искове. Освен два иска от „Инвестиционна компания” - Варна към фирми на Рачев не е имало други съдебни искове. Станев е казал на Рачев за убийството на адвокат Петър Лупов, станало в края на март 2009 г., но той не е приел сериозно притеснението на свидетеля, че могат и на него да му „направят нещо”, предаде "Фокус". От показанията стана ясно още, че Румен Рачев се е виждал няколко пъти с Емил и Юрий Кюлеви, но на Станев не е известно да са имали съвместен бизнес.

Съдия Димчо Луков призова страните към конструктивност, защото ако не бъдат разпитани свидетелите, призовани за днес и утре, заседанието ще бъде продължено извънредно и в четвъртък.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7929 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.12.14 | 02:24

2
Кажете на свидетеля и адреса ако може, колко сте прости...
мишки

2011.12.13 | 23:06

1
мишки защо е тая политика в медиите печатни и електронни да казвате имената на свидетелите при всяко криминално деяние ? големи глупаци

Добави коментар

Водещи новини