Алексей Петров заплашвал да реже глави с лопата (обновена)

  • 12 декември 2011 14:49

  • 5760
  • 4
Алексей Петров заплашвал да реже глави с лопата (обновена)
©

Близо два часа прокуратурата чете обвинителния акт по делото "Октопод" в Софийски градски съд, от който става ясно, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна - докато работил като експерт "оперативно внедряване" в НСС, а след това и като главен експерт в ДАНС, заплашвал редица мъже.

Бившата барета ги обиждал и им обещавал, че ще им "отреже главата с лопата" или ще ги застреля. В повечето случаи ставало въпрос за прехвърляне на акции на застрахователната компания "Левски-Спартак", съобщи БТВ.

Извън съдебната зала Петров бе категоричен, че не е в негов стил да заплашва някого по този начин, и че всички показания на основните свидетели, и в частност на Георги Цветанов, са били манипулирани от министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Обидно ми е да се обяснява как аз - шампионът на България и елитна барета, не съм успял, нанасяйки удари с ръце и крака на банкера и счетоводителя, да му сторя каквото и да е било, та чак накрая се е наложило да взимам клещи и да му вадя зъби. Това не е сериозно”, заяви Петров.

Георги Цветанов потвърди показанията си за заплахите и за побоя, които Трактора му е нанесъл, но за конкретни детайли от тях се бил сетил на последния разпит, когато му били задавани детайлни въпроси.

Магистратите отхвърлиха всички предявени граждански искове на стойност над два милиона лева

Сред тях и този на Националната агенция по приходите. Мотивът - да не се затрудни ходът на наказателното производство.

Делото продължава на 25 януари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5760 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
glogovo

2014.03.03 | 17:18

4
tose zmae 4e aleksei e nevinen a tapanariat plamen e za pandelata amojebi za ludnicata plamen mirizmata
Az

2012.01.08 | 21:46

1
пий си хапчетата
кадафи = алексеи

2014.03.03 | 17:18

3
всеки българин идеално знае че тоя е терорист.щом толкова време тормози хората терорист е наи точното определение ВИНОВЕН ДО ЖИВОТ
livain

2014.03.03 | 17:17

2
лъжи лъжи и пак лъжи. вие какво очаквате, да си признае,та нали ще го опандизат на момента

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини