Съдията по "Соло" и "Октопода" отказа да говори

  • 11 декември 2011 09:46

  • 4377
  • 8
Съдията по "Соло" и "Октопода" отказа да говори
©

Съдия Румяна Ченалова, която председателстваше съдебния състав по делото "Соло" и постанови невинност за обвиняемия за двойното убийство и да гледа делото срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и компания, отказа да говори в ефир.

Много съжалявам, не ми е приятно да водя такъв разговор, каза по телефона в предаването "Насреща с Люба Кулезич" съдия Румяна Ченалова, която беше председател на съдебния състав, който постанови, че подсъдимият за убийството пред клуб "Соло" Илиян Тодоров е невинен. Напомняме, че на процеса посланието беше, че Илиян е невинен, защото не е доказана вината му. Водещата Кулезич попита съдийката вярно ли е, че тя е разговаряла многократно с набедения за лобист в съдебната система Красьо Черния. Ченалова отказа да говори и затвори телефона.

По време на процеса съдия Ченалова явно демонстрираше нежеланието си да погледне обективно на това дело, казаха близки на жертвите.

Софийският градски съд образува дело по внесения от Софийска градска прокуратура обвинителен акт срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов, което е разпределено на 29-ти състав с председател съдия Румяна Ченалова. Името на Ченалова излезе и от телефонния указател на Красьо Черния.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4377 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Красьо

2015.07.08 | 11:17

8
Ами как ще говори като и натъпках всички отверстия с пари.
Цанков

2015.07.08 | 11:17

7
След като е на държавна работа,но не си изпълнява задълженията,не е ли редно да бъде уволнена?

2015.07.08 | 11:17

6
,,интереса клати феса" народна поговорка
христо

2015.07.08 | 11:17

5
Като оправдае и Алексей Петров /което е 100% гарантирано/ г-жа съдийката ще си оправи финансовото положение за следващите поне две поколения!
TRIPOD=BSP>GERB+NDSV+DPS

2015.07.08 | 11:17

4
---- Прикрепено писмо (дребни НЕЩИЦА) ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg Относно: дребни НЕЩИЦА Дата: Неделя, 2011, Декември 11 11:19:37 ЕЕТ Вижте "дяловото участие" на премиера Борисов относно някогашното екстрадиране на сръбския Сретич ,които бе на "посещение" в страната ни. А на Цветанчо,майка му спестявала от семки и бонбонки да му купи жилища.
Тъпаци

2011.12.21 | 20:59

3
Абе какво ревете всички бе? Много ясно,че роднините ще правят циркове и ще търсят медийни изяви,след като няма осъдителна присъда.Вие ЗНАЕТЕ ли какво точно се е случило там,а? Само подксачате и писукате.Дънгалаците хокеисти нападат в гръб със счупени бутилки и прочие просто грешният човек тоя път.Кой каквото търси-си го намира.Половин българия ахка и охка за "горките" хулиганчета а всъщност никой от вас няма и представа що за хора са били и какво точно е станало! Ай СИКТИР ВИЕ!
Az

2011.12.21 | 20:58

2
А ти знаеш ли какво точно се е случило и кой е убиеца бе идиот ? Кой лежи в гроба сега ??? Провалено поколение от келеши и путки ! Няма казарма за вас , тате носи мама меси ! Затова сте пълни боклуци ! Пияндета , наркомани Пубери келеши дето се мислят за голямата работа щото тати познава не зна сио кой си и тати с връзки прави от убиец , невинна жертва !...Колкото и да пускаш слуз на престъпното ни правосъдие, това момченце илянчо си знае че няма да останен ненаказан и където и да отиде ще го сочат с пръст и НИКОГА няма да бъде приет в обществото ! Срам за булгаристан , рай за вас боклучаво поколение !
traktora

2011.12.21 | 20:58

1
I AMINAPRAVETE MI SVIRKA GOSPOJO SADIJA KATO NE MOJETE DA GOVORITE EX KEF

Добави коментар

Водещи новини