След месеци бездействие най-накрая изправят Ембака пред Темида

  • 16 септември 2016 11:12

  • 9306
  • 2
След месеци бездействие най-накрая изправят Ембака пред Темида
© Булфото/Архив

Окръжна прокуратура - Благоевград внесе обвинителния акт срещу Емил Първанов - Ембака с обвинение за извършено убийство по хулигански подбуди. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Ембака е предаден на съд за това, че на 26 юни около 13.30 ч. напада строителен работник на магистрала "Струма". В спорт той удря с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София. Убитият отговарял за строителния обект и направил забележка на Емил, който преминал с колата си през огражденията. На всичкото отгоре обвиняемият се движел и с висока скорост, а в колата била и съпругата му, уточняват от държавното обвинение.

Въпреки опитите на регулировчика да го спре с палка, обвиняемият не се подчинил и продължил движението на управлявания от него автомобил. Тогава Чивиев и негов колега решили да настигнат автомобила, който се движел в забранен участък, за да разберат защо водачът му не се подчинява на стоп-палката. Първоначално мъжете си разменят гневни реплики, тога Ембака отворил вратата на автомобила, излязъл с нож в ръка, изхвърлил джапанките от краката си и тръгнал в посока към пострадалия Николай Чивиев.

Замахнал с ръка, държейки ножа отвътре навън, крещейки: „Гадняри, мръсници, какви сте вие, та вие ще ме спирате?“. После Първанов отишъл зад автомобила си и взел от земята голям камък, който захвърлил по Чивиев от разстояние от около 3-4 метра. За да се предпази, Чивиев вдигнал ръка. Камъкът го закачил по ръката и по челото вдясно. След удара Чивиев и неговия колега се оттегли. Ембака обаче последователно започнал да мята още камъни. Последният удар е фатален - Николай Чивиев е уцелен в дясната слепоочна област на главата. В резултат на удара Чивиев се свлякъл на земята. Въпреки оказаната медицинска помощ Чивиев починал.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9306 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Сега Даго Пъхнат В Пандиза И Даси Го Ебкат Там Емб

2016.09.16 | 15:58

2
Сега Даго Пъхнат В Пандиза И Даси Го Ебкат Там Ембака...такива Мн Ги Обичат Там

2016.09.16 | 15:09

1
бай ганьовска работа---прочистването между животните продължава с пълна сила славно славно.един кроманьонец не признава нищо и си прави каквото иска,а другия кроманьонец тръгва да дири сметка и да се прави на велик защо другия кроманьонец не му спрял на палката и се вживява,съответно един кроманьонец убива другия и така се чистят един друг

Добави коментар

Водещи новини