Окръжният съд в Бургас остави в ареста двама трафиканти на хора (снимки)

  • 09 септември 2016 16:12

  • 8239
  • 1
Окръжният съд в Бургас остави в ареста двама трафиканти на хора (снимки)
© Булфото

Окръжният съд - Бургас остави в ареста Никола Николов и Иван Кулов, обвиняеми за трафик на група чужденци. Двамата обжалваха мярката „задържане под стража“, наложена им от Районният съд в Царево.

Никола Николов заяви пред съда, че е бил на почивка в Приморско и нямал нищо общо с нелегални мигранти, заловени в село Фазаново. Припомняме, че на 16 август там бе открита лека кола „Ауди“ с натъпкани в нея бежанци. Зад волана, според обвиняемия бил друг мъж, но в автомобила били открити следи от Никола. Той два пъти бил викан в съда – първо като свидетел, после като обвиняем , но след като не се явявал, го задържала на домашния му адрес в село Калотина.

Иван Кулов от Айтос е заловен да преминава с лодка пълна с мигранти през река Резовска заяви, че превозвал чужденците по принуда и против волята си. Няколко дни по-рано Иван отишъл в Турция да си търси работа, тъй като трябвало да се грижи за прехраната на семейство, в което имало 6 деца.

37-годишният Иван К. от Айтос е арестуван от полицията, след като превози с гумена лодка от Турция през река Резовска у нас 14 сирийци.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8239 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.10 | 19:42

1
В затвора за 20-зо години и конфискация на имуществото на целия род, до 9 коляно. И, в затвора да отработват храна, топло, вода.....няма с нашите данъци да отглеждаме убийци, каналджии и др. престъпници.

Добави коментар

Водещи новини