Постоянен арест за 23 - годишен, извършил грабеж, изнасилване и убийство

  • 08 декември 2011 13:17

  • 1180
  • 0
Постоянен арест за 23 - годишен, извършил грабеж, изнасилване и убийство
©

23-годишен младеж е с постоянна мярка за задържане за убийство, грабеж и изнасилване в Пловдивско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Младеж, заподозрян в грабеж и изнасилване на 85-годишна баба, си призна за извършено от него убийство. Вечерта на 7 ноември тази година в дома й в Ръжево Конаре е била ограбена възрастна жена от непознат мъж, който й нанесъл побой. По-късно пред полицаите потърпевшата съобщила, че нападателят я изнасилил. В хода на разследването криминалисти от РУП – Хисаря са установили извършителя – М.К. на 23 години от същото село.

При последвалите процесуално-следствени действия по случая младият мъж сам посочил мястото, където бил скрил откраднатите пари. Там полицаите намерили и друга крадена вещ - мобилен телефон. По-късно станало ясно, че телефонът е собственост на Г.Ч. на 83 години, съсед на пострадалата пенсионерка.

Грабителят признал пред служителите, че същата нощ решил да влезе и в дома на стареца, с когото се познавали и знаел къде крие парите си. Възрастният човек обаче бил буден и за да не го издаде на полицията, М.К. го удушил. Образувано е досъдебно производство.

На М.К. е наложена постоянна мярка „задържане под стража”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1180 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини