Поискаха доживотен затвор за подсъдимия за двойното убийство пред "Соло"

  • 07 декември 2011 13:29

  • 4110
  • 3
Поискаха доживотен затвор за подсъдимия за двойното убийство пред "Соло"
© Булфото

Прокуратурата поиска доживотен затвор за подсъдимия за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло".

Адвокатите на родителите на загиналите при инцидента младежи - Кирил Въжаров и Васил Александров, поискаха доживотната присъда на Илиян Тодоров да е без право на замяна. Следобед започват финалните пледоарии на адвокатите на подсъдимия, които твърдят, че няма преки доказателства, че той е извършил убийствата на двете момчета.

Делото вече беше стигало до финални пледоарии, но съдът го възобнови, за да бъдат разпитани още свидетели. Очаква се този път то да приключи с присъда, която може да бъде обжалвана или протестирана от недоволната страна, предаде БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4110 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
съдбата

2011.12.10 | 08:04

3
2 доживотни присъди трябва да получи.За да е сигурно,че няма да излезе след няколко години.Убиеца на тези момчета е осъдил родителите им на мъка до края на живота им.

2011.12.09 | 17:46

2
такива като него трябва да има защото някои пикльовци спортистчета с мускули, си мислят че могат да мачкат всички и да се подиграват с децата на другите РОДИТЕЛИ, ама тоя път са отнесли винкело, а какво ще кажете за боксьорчето от строителния, което преби за удоволствие свой връстник от 35 за него доживотен трябва
orn

2011.12.09 | 17:41

1
Дано да не е набеден! А що се отнася до "пикльовци",дали не се отнася за нападащите в гръб с нож...Този е грозна жаба.А ти ,който ненавиждаш спортистите,също не изглеждаш принц:))))

Добави коментар

Водещи новини