Повдигнаха обвинение на мъж, бил дете с метален прът и му натрошил ръцете

  • 14 юли 2016 14:59

  • 881
  • 1
Повдигнаха обвинение на мъж, бил дете с метален прът и му натрошил ръцете
©

Повдигнаха обвинение на 27-годишен мъж от еленското село Константин, който натрошил ръцете на 11-годишно дете. Злосторникът ще отговаря пред Темида за това, че причил на момчето средна телесна повреда с метален прът.

Саморазправата
се разиграла на 25 май тази година пред кметството в Константин. В злополучния ден хлапето и родителите му спрели с кола на центъра на селото и се запътили към местната бакалия, за да пазаруват. Ненадейно обаче се завързала свада между Я.Е. и бащата на момчето.

По-младият мъж изпаднал в ярост, хванал метална тръба и се нахвърлил върху опонента си. За да предпази баща си от ударите, детето се изправило с голи гърди пред бияча. Извършителят обаче стоварил с все сила металният прът върху малчугана и му причинил фрактури на двете ръце. След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем. Взета му е мярка за неотклонение "подписка".

 

Последвайте канала на

Калина Христова
881 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.14 | 15:45

1
С метални пръти се бие част от българското /ромско/ население.За това предлагам - смъкване на гащите и жесток удар през гъ.а, за да усети болката.

Добави коментар

Водещи новини