Съдят четририма след сбиването заради "Рокерите на Путин"

  • 01 юли 2016 10:32

  • 1967
  • 4
Съдят четририма след сбиването заради "Рокерите на Путин"
© Булфото

Четирима души ще отговарят за хулиганство след вчерашното сбиване заради рокерската група "Нощни вълци".

Това съобщиха от Районна прокуратура - Бургас, цитирани от БТА. Оттам добавиха, че е образувано досъдебно производство по Указа за борба с дребното хулиганство. Хората, провокирали конфликта вчера са установени. На четирима души са съставени актове. Това са Иво Д., Иван И., Атанас М. и Евгений Щ.

Припомняме, че вчера през Бургас преминаха мотористи, известни като "Рокерите на Путин". Две групи очакваха мотористите на бензиностанция в края на града. Едната, за да ги приветства, а другата - да ги саботира. Между хората са възникнали пререкания, прераснали в сбиване и късане на дрехи, съобщават още от прокуратурата. Инцидентът е станал вчера сутринта. Образувано е досъдебно производство. Становището на Районна прокуратура е, че има престъпление по чл.325 ал.т от НК. За него предвиденото наказание е до две години затвор или пробация, а както и обществено порицание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1967 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анатема

2016.07.24 | 18:56

4
Оставете хората бе боклуци продажни и корумпирани,съдете циганите дето се гаврят с гробовете на българи,съдете родоотстъпниците от БХК и другите НПО-та защо съдите хората дето се борят за България.Бог да ви накаже всичките съдии,полицай и политици.

2016.07.24 | 18:56

3
украинските кур*и нямат са отишли да провокират! да си провокират у Украйна, тука е България, България ВИНАГИ ще бъде заедно с БРАТСКА РУСИЯ!!! А украинските отрепки веднага в затвора, бой, бой и после екстрадация!

2016.07.24 | 18:56

2
КОЯ ГЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ИЗПРАТИ ТЕЗИ ПЕДАЛИ ДА СЕ БИЯТ СЪС МЪЖЕТЕ НА МОТОРИ.ЯВНО МНОГО СА ГИ СЪРБЯЛИ ДУПЕТАТА

2016.07.01 | 11:59

1
Мнооого са бързи беее!!! Ще им се стопят лагерите!!!!

Добави коментар

Водещи новини