Апелативният прокурор на София отказал да признае сина си

  • 29 ноември 2011 18:37

  • 4680
  • 4
Апелативният прокурор на София отказал да признае сина си
©

Апелативният прокурор на София Вичо Вичев се оказа в център на скандал с фалшива епикриза, която представил по дело за бащинство, заведено от негова колежка, с която имали връзка в миналото.

Тази информация стана известна само два дни преди Висшият съдебен съвет да определи новия шеф на Софийската апелативна прокуратура (САП). Кандидатът за нов мандат в момента е проверяван за документно престъпление, съобщи "Правен свят". Засега не е ясно дали кадровиците в съдебната власт ще се повлияят от скандала, въпреки че ако проверката премине в разследване, Вичев съвсем естествено би трябвало да бъде отстранен поне временно от служба.

Любовната история между него и колежката му, чието име не се споменава, започнала по времето, когато двамата били в Районната прокуратура. Жената забременяла и родила момче. Вичев обаче отказал да признае бащинство на детето и прокурорката завела дело срещу него в съда. Направен бил ДНК-тест, който показал, че Вичев е баща на детето.

Адвокатите му обаче представили документ, че му е правена вазектомия и поради това няма как да бъде баща на детето. На първа инстанция магистратите приемат за меродавна само епикризата и игнорират ДНК-изследването, тъй като двата документа взаимно се изключват.

Прокурорката обаче оспорила документа за вазектомията пред въззивната инстанция. Същевременно бил подаден и сигнал до Инспектората на ВКП, който образувал преписка срещу Вичев за използване на документ с невярно съдържание. Засега няма информация докъде е стигнала преписката срещу Вичев.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4680 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
потърпевш

2011.12.01 | 10:03

4
най лесния начин една жена да започне да цица от мъж. Охх скъпии давай всичко вътрее, пила съм хапчее. После,виж статията по горе
justice

2011.12.01 | 10:03

3
вижте им физиономиите и ще ги познаете по делата

2011.11.30 | 01:23

2
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на

2011.11.30 | 01:23

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !

Добави коментар

Водещи новини