Синът, заклал с брадва баща си, го смятал за вампир

  • 28 май 2016 20:21

  • 2366
  • 1
Синът, заклал с брадва баща си, го смятал за вампир
©

Задържаха под стража сина, заклал баща си с брадва в ломското село Сталийска махала.

39-годишният Марин Величков остава в ареста, реши окръжният съд в Монтана. Магистратите прецениха, че той може да се укрие или да извърши друго опасно престъпление, пише "24 часа".

Кървавата драма се разиграла на 23 май т.г. след полунощ. Изправен пред Темида, младият мъж не можа да даде смислено обяснение за стореното и не каза нищо в своя защита.

Жестокото убийство потресе жителите на селото. Марин е от заможно българско семейство. "Имат хубава къща, не са лишени от нищо!", казват съселяните му и се учудват как нормално момче като него е превъртяло. Работил е като сервитьор и барман през лятото на морето, а през зимата в Банско. Няколко години поред бил на гурбет във Великобритания и Испания и се върнал с добра печалба, разказват местните хора. Те го знаят като трудолюбив и добродушен и недоумяват как е посегнал на баща си, заровил го в двора и легнал да спи.

Съседи коментират, че някой е сложил дрога в питието на бармана и оттогава започнал да буйства. Според близките му не могъл да понесе смъртта на майка си Катя, изпаднал в депресия. Превъртял на тема патриотизъм и преповтарял героични събития от историята ни.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2366 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Киро

2016.05.29 | 08:23

1
Кой знае кво е пил или друсал

Добави коментар

Водещи новини