Младоженец блудствал с умствено изостанало момиче

  • 23 април 2016 17:20

  • 14466
  • 3
Младоженец блудствал с умствено изостанало момиче
© Getty Images/Guliver

Районният съд в Шумен наказа с лишаване от свобода 2 г. младоженец, който блудствал с умствено изостанало момиче. Магистрати се смилили над извършителя Н.Р.Б. от село Борци, защото отчели факта, че е неосъждан, безработен, а съпругата му е бременна.

Той признал вината си, съжалявал за стореното и делото срещу него вървяло по съкратена процедура. Съдът постановява да изтърпи наказанието при общ режим, а ако не е доволен от наложеното наказание може да обжалва, пише "Труд".

Гаврата с болното момиче се разиграла на 3 септември м.г., когато пресният жених се запил с приятели в село Борци. Вечерта решили да отидат да пият кафе в съседната община Венец и Н.Б. подкарал "Фиат". По пътя решили да комбинират кафето със секс, позвънили на интимна приятелка и пътували към дома й. По пътя обаче видяли Ш.А. на улицата, спрели и я заговорили. Момичето се объркало, решило, че ще го водят на гости и се качило в колата. Мъжете я извели в местността "Капуново" и спрели возилото.

Шофьорът се прихвърлил на задната седалка при нея, а приятелят му излязъл. Н.Б. се възползвал от безпомощното състояние на болната, опипвал я насилствено, разсъблякъл се и държал главата й. Когато я пуснал, момичето успяло да избяга през нивите. Цяла нощ прекарала под открито небе, а на сутринта издрана и изпаднала в шок, я открил тракторист. Извършителят бил задържан, а от 28 септември м.г. е под домашен арест.

Магистрати отчитат, че той се е възползвал от безпомощността на жертвата и само присъда, изтърпяна ефективно, би го превъзпитала.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14466 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Киро

2016.04.25 | 22:46

3
Сега в затвора да блудстват с него малко
MARABA ANADOLSKİ

2016.04.25 | 12:30

1
nadyavam se ihhuuuuuuuuuuuuuuuj
София

2016.04.25 | 22:46

2
''Магистратите се смилили над извършителя''?! А над безпомощното момиче КОЙ ЩЕ СЕ СМИЛИ?

Добави коментар

Водещи новини