Иванка Ройдова: В прекрасни отношения съм с брат ми и сестра ми

  • 04 април 2016 08:40

  • 2121
  • 3
Иванка Ройдова: В прекрасни отношения съм с брат ми и сестра ми
©

Иванка Ройдова коментира в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия ситуацията, в което е изпаднала. По думите й, всичко, което й се е случило е благодарение на непрестанното й желание да открие адвокатска фирма, която да помогне на нея и брат й и сестра й да си върнат огромното наследство, оставено от баща им.

Припомняме ви, че стана ясно в последствие, че милиони долари са оставени на гледачка на бащата на Иванка Ройдова – Георги Ройдов.

Тя заяви категорично, че всеки, който е познавал баща й, знаел, че той никога нямало да предпише богатството си на непознати. По думите й, милионерът Георги Ройдов винаги е казвал, че работи заради децата си и внуците си.

Иванка Ройдова поясни, че така и не се знае до момента каква е точната сума на наследството.

Тя разказа в какво отношения е с брат си и със сестра си. По думите й, тримата са в прекрасни взаимоотношения. Иванка поясни, че спорът с брат й е относно това как да започне делото, защото са нужни много пари за неговия старт, а те не разполагат с такива.
Иванка Ройдова смята, че гледачката на баща й, която е заграбила наследството, е купила и организирала всичко срещу нея.

Относно това сега какво ще прави с обвиненията срещу нея, Иванка Ройдова заяви, че не е виновна и няма за какво да доказва невинността си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2121 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАЖНО.

2016.04.05 | 11:56

3
АБЕ КЪДЕЕ ОНЯ СМРАД ОТ ЕЛЕНИТЕ........

2016.04.05 | 11:54

1
секси милфка бих я чукал
Ку.рю

2016.04.05 | 11:54

2
Стига бе... Това не е MILF-ка, това е Granny!

Добави коментар

Водещи новини