Иванка Ройдова: Нямам мотив да убия брат си

  • 01 април 2016 08:59

  • 1910
  • 1
Иванка Ройдова: Нямам мотив да убия брат си
©

Иванка Ройдова проговори пред камерата на Нова телевизия.

Припомняме ви, че тя бе обвинена в подготвянето на убийството на брат си - Стойчо Ройдов и на семейството му на Гергьовден заради наследство, оставено от баща им.

„Това е една постановка и наистина става въпрос за пари, за да не си търся наследството. Искат да ми затворят устата, заяви Иванка. Според нея всичко, което й се е случило е дошло от най – близките й, но не пожела да коментира повече.



„Нямам мотив да убия брат си“, каза обаче още тя и добави: „Парите не са в него, парите са в една чужда жена, която беше гледачка на баща ми. Аз нямам абсолютно никакви мотиви да унищожавам брат ми, но някой не е разбрал нещата, както трябва“.

Иванка разказа, че тайният агент й е бил представен за адвокат, който бил част от кантора с офис в САЩ и имал много връзки.
Иванка Ройдова не знае дали може да се вижда с брат си след случилото се и поясни, че първо ще се консултира с адвоката си.

Днес Стойчо Ройдов не вярва сестра му да е поръчала убийството му, въпреки че преди седмица беше на друго мнение.

 


На въпрос дали той е получил 250 000 лв. от наследството на баща му, Стойчо Ройдов отговори с въпрос: „Какво ми барате вие сметките?“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1910 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2016.04.03 | 05:36

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини