Искат разпит на болногледачката, прибрала наследство на Ройдови

  • 27 март 2016 21:00

  • 3694
  • 2
Искат разпит на болногледачката, прибрала наследство на Ройдови
© Булфото

Болногледачката на починалия в Щатите милионер Георги Ройдов - Недялка Бързакова, трябва да бъде разпитана. В противен случай ще бъде нарушено правото на защита на 66-годишната Иванка Ройдова, която е задържана по обвинение, че е поръчала убийството на шестима свои роднини заради наследството на баща си.

Това заяви пред “24 часа” адвокатът ѝ Йордан Давчев. Той е категоричен, че при влизане на делото в съда ще поиска Бързакова да даде обяснения. Според Иванка Ройдова именно тя е прибрала цялото имане от починалия ѝ баща и нямало логика да поръчва да затрият брат ѝ Стойчо Ройдов и близките му. В съда Иванка твърдеше, че е дала 3000 лв. на полицая под прикритие, защото ѝ бил представен като адвокат, който може да реши проблемите със загубените милиони.

Въпросната болногледачка е заминала в Америка през 2003 г. заедно със съпруга и дъщеря си. В Перущица, където Бързакова има къща, отдавна се носи слух, че е станала богаташка зад океана.

Според едни се е замогнала от парите на болния от алцхаймер Георги Ройдов, за когото се грижела. Други обаче казват, че е натрупала състояние от месарски бизнес. В родния си град Бързакова не се е връщала от години.

За делото срещу Иванка Ройдова може да бъде разпитана чрез конферентна връзка, смята адвокат Давчев. Днес той ще депозира в съда жалба срещу ареста на клиентката си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3694 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2016.04.02 | 22:17

2
хехехе абе ти не се ли умори с тия елени бе , цяла България разбра че там не плащат.
Важно!

2016.04.02 | 22:17

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини