70-годишният британец педофил давал пари и сладкиши в замяна на плътски наслади

  • 22 март 2016 14:57

  • 2263
  • 2
70-годишният британец педофил давал пари и сладкиши в замяна на плътски наслади
©

70-годишният британец, който бе задържан от полицията в село Оризаре, след като блудствал с две деца под 14 годин, им давал пари и сладкиши в замяна на плътските наслади.

Възрастният мъж живеел от две години в несебърското село Оризаре. Местните първоначално го приели радушно, особено след като си купил къща в селото и им станал комшия. Той обаче бил саможив и не контактувал с никого. Не излизал из селото и не говорел дори със сънародниците си, въпреки че жилището си купил също от британци.

От известно време обаче хората забелязали, че в дома на чужденеца влизат малки момченца и излизат с различни лакомства. Това им се видяло много съмнително и те алармирали в полицията.

"Този човек е толкова странен и саможив, че никой дори не му знаеше името. Викахме му "Хелън", но изобщо не сме сигурни дали така се казва. Иначе изглежда много добре и младее - не можеш да му дадеш годините. Все ходеше облечен модерно", разказват пред Труд съселяни на педофила.

Той имал лъскав автопарк - карал супермодерни джип и мотор. Така правел впечатление на момченцата-роми, смятат в Оризаре. Цялото село е потресено от случилото се. В Оризаре има десетина къщи с англичани. Щом научили за скандала със сънародника си, те се разграничили от него.

Според запознати, дядото давал по 10 лева и подаръци на децата.

От къщата му са иззети и веществени доказателства, уличаващи британеца в педофилия, съобщиха от прокуратурата в Бургас. Става дума за компютри и тепърва ще се разследва дали педофилът е гледал с момченцата порнофилми, а след това ги е карал да задоволяват нагона му. По внесено от Районна прокуратура-Несебър искане, съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо британеца Д.Н.К. Чужденецът е обвинен в това, че на неустановена дата през 2016 г. в собствения си дом, е извършил действия по полово удовлетворение с две ненавършили 14 годишна възраст деца-престъпление по чл.157. ал.4 от НК.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2263 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
неблагодарност

2016.03.23 | 15:44

2
Сигурен съм ,че родителите на циганетата са знаели за това! Човекът ги е подпомагал, а ще го съдят?!?
beIN SPORTS

2016.03.22 | 15:49

1
Az pyk bqh nenavyrshil 15 I mi predlagaha "Baklava"

Добави коментар

Водещи новини