Докъде стигна разследването за смъртта на 94-годишната Емилия Вузова?

15 март 2016 08:39

Докъде стигна разследването за смъртта на 94-годишната Емилия Вузова?
©
1598 1

„Човекът, пребил до смърт моята баба бе задържан и вероятно ще бъде осъден. Преди две седмици ме извикаха в районното управление, за да се запозная с материалите на досъдебното производство. Докато баба ми е била още жива е имало прокурорско нареждане потърпевшата да разпознае своя насилник. Ако тогава й бяха показали снимка, тя щеше да го разпознае и още тогава да го задържат”, разказа в студиото на „Здравей, България”по Нова телевизия журналистът Милена Нейова, чиято баба бе пребита до смърт в къщата си във Видин.

Припомняме ви, че 94-годишната Емилия Вузова беше жестоко пребита при нахлуване в дома й във Видин на 15-и октомври. Жената беше бита, душена, след което била затворена в банята.

„Аз смятам, че този човек не е бил сам и подозирам, че задържаният не е истинският насилник. Поискахме допълнително разследване с цел събиране на доказателства. Очакваме да приключи делото и да бъде внесен обвинителния акт”, добави Нейова.

Десислава Станева
1598 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
1234567

2016.03.16 | 15:32

69517
Най-вероятно са хванали произволен малограмотен циганин без шанс да се защити и пари за адвокати и сега ще му извадят душата и ще лежи в затвор само и само да се направят пред хората че правят нещо.

Добави коментар

Водещи новини