Докъде стигна разследването за смъртта на 94-годишната Емилия Вузова?

„Човекът, пребил до смърт моята баба бе задържан и вероятно ще бъде осъден. Преди две седмици ме извикаха в районното управление, за да се запозная с материалите на досъдебното производство. Докато баба ми е била още жива е имало прокурорско нареждане потърпевшата да разпознае своя насилник. Ако тогава й бяха показали снимка, тя щеше да го разпознае и още тогава да го задържат”, разказа в студиото на „Здравей, България”по Нова телевизия журналистът Милена Нейова, чиято баба бе пребита до смърт в къщата си във Видин.

Припомняме ви, че 94-годишната Емилия Вузова беше жестоко пребита при нахлуване в дома й във Видин на 15-и октомври. Жената беше бита, душена, след което била затворена в банята.

„Аз смятам, че този човек не е бил сам и подозирам, че задържаният не е истинският насилник. Поискахме допълнително разследване с цел събиране на доказателства. Очакваме да приключи делото и да бъде внесен обвинителния акт”, добави Нейова.

Коментари

  1. 2016.03.16 | 15:32
    Най-вероятно са хванали произволен малограмотен циганин без шанс да се защити и пари за адвокати и сега ще му извадят душата и ще лежи в затвор само и само да се направят пред хората че правят нещо.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет