Спецсъдът разпита Нешка Робева по делото срещу Алексей Петров

  • 11 февруари 2016 11:06

  • 2516
  • 0
Спецсъдът разпита Нешка Робева по делото срещу Алексей Петров
© Булфото

Спецсъдът разпита Нешка Робева по делото срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и още 4-има, известно като "Октопод".

Тя разказа, че през 1997 г. друг от свидетелите по делото - Георги Цветанов, който почина в катастрофа преди няколко месеца, и поискал заем от 10 000 долара, понеже знаел, че нейният клуб - "Левски", имал пари. Робева ги дала, и Цветанов върнал парите. Няколко месеца по-късно обаче поискал нов заем. Този път от 100 000 долара. Робева отново ги дала, а Цветанов заявил, че може да му се вярва, понеже е работил с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Този път обаче мъжът забавил заема.

Робева се обърнала към Петров с молба да накара Цветанов да върне парите, но без да използва насилие. От художника Светлин Русев пък научила, че Георги е колекционер на картини. Последвала среща между Петров, Робева и Цветанов, на която мъжът се съгласил да върне заема под формата на картини, пише "24 часа".

"Питай го дали нещо му се е случило", казал Петров на Робева, а Цветанов отговорил, че не е бил бил.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2516 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини