Алексей Петров: Не познавам лично поръчителя на атентата срещу мен (видео)

  • 10 февруари 2016 09:34

  • 1524
  • 0
Алексей Петров: Не познавам лично поръчителя на атентата срещу мен (видео)
© Булфото (архив)

Днес се провежда поредното заседание по делото "Октопод" срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, предаде репортер на Novini.bg.

Преди началото на делото той коментира темата за извършения атентат срещу него. Припомняме, миналата седмица прокуратурата заедно с МВР обяви, че е разкрила поръчителя Роман Логвиненко, който е подбудител и помагач и извършителите на атентата. "Не познавам лично поръчителя. За мен няма никакво значение кои са извършителите, защото те са жертва на поръчителя. Това не е филм, това е реалност, колкото и брутално да ви се струва. Прословутият български песимизъм беше връхлетян от неприятна изненада - разкритията на полицията. Това е един знак за професионализъм и потенциал, както и стимул за служителите, което е повод за международен авторитет. Разкритието на това престъпление внушава респект срещу престъпния свят", категоричен беше Петров.

Той коментира и обявената от него парична награда за информация кой е извършителят на покушението. "Никой не я е получил в истинския смисъл. Получих много обаждания, но по други разследвания. Това, че не сме създали шум около разследването е помогнало за разкриването на престъплението", допълни Петров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини