5 месеца затвор за управител на бар, осигурявал терен за секс с непълнолетна

  • 02 февруари 2016 15:47

  • 1288
  • 0
5 месеца затвор за управител на бар, осигурявал терен за секс с непълнолетна
© Getty Images/Guliver

5 месеца решетки при строг режим даде Свищовският районен съд на бивш управител на бар в дунавския град, предоставял терен за секс с непълнолетно момиче.

Цветан Ц. е признат за виновен, че в периода септември 2012 г. до 20 март 2013 г. давал систематично на различни лица специално обособено помещение за полови сношения и блудствени действия с ненавършилата 18 години В.Д. Магистратите са посочили, че съдържателят на заведението действал в условията на опасен рецидив. Той обаче е признат за невинен по обвинението, че давал вертепа с користна цел на повече от две лица.

През януари 2015г. Цветан вече бе осъден на 5 месеца лишаване от свобода след споразумение с прокуратурата по обвинение в трафик на хора.

Бардакът към известния бар в центъра на Свищов пък бе разбит от ГДБОП през юни 2013 г. след сигнали до полицията, че там се предлага секс срещу заплащане. Тогава антимафиотите задържаха управителя и отведоха на разпит заварените момичета и клиенти. В разследването имаше записи, направени със СРС седмици преди акцията.

Цветан активно набирал сервитьорки и барманки, но се оказвало, че те трябва да заработват като продават телата си. Той им заплащал между 20 и 100 лева, в зависимост от типа на сексуалните услуги. Клиентите били основно мъже от бизнес средите в Свищов, както и заможни туристи от Румъния. Той бе обвинен за сексуална експлоатация на 3 жени. В хода на разследването не били събрани данни сутеньорът да е оказвал насилие или принуда върху момичетата. Те се съгласили да проституират доброволно.

Последвайте канала на

1288 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини