Ясен Тодоров: Аз също имам изпратени смс-и

  • 14 януари 2016 18:49

  • 2451
  • 4
Ясен Тодоров: Аз също имам изпратени смс-и
©

Аз лично не съм участвал в създаването на напрежение в съдебната система. На моя айпад също имам изпратени смс-и, но ще ги запазя в тайна. Те са свързани с работата на някои магистрати, които искат да се изкарат чисти и да минат през труповете на някои свои колеги, за да станат политици. Това каза Ясен Тодоров, председател на Етичната комисия към ВСС в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Премиерът каза, че смс-а не е получен от член на ВСС, посочи Тодоров. Той призовава да не приключва проверката по "Яневагейт". "Днес се запознах с експертизата. Също така разбрах, че ще се изслушват само лица, които са свързани с правосъдието, но не и лица от изпълнителната власт. Ясно е, че този смс беше провокация".

"Моето мнение като гражданин е, че има организация за клатене на държавата за война срещу легитимните държавни органи и това се прави с цел някой друг да поеме ръководството на държавата. Призовавам, който иска да прави политика да бъде политик. Правят се много тежки внушения в българското общество", смята Ясен Тодоров.

По думите му реформата в съдебната система реално се е случила. "От днес ВСС гласува явно. Аз не разбрах кое е подмененото в съдебната реформа. Това беше просто повод, за да има протести, които да разклатят държавата".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2451 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.01.15 | 17:29

4
На тоя Боко му клати ГЗ с мекия си ,а той му се отплаща с СМС -чета ! Е ,за секса се полагат и парички ! Нищо не е безплатно !
kon

2016.01.15 | 17:24

3
Etogooooo... aftora na premierskiya SMS , bravo oligofren. Shte stanesh vatman. Toi e kurtizata.
Аз

2016.01.15 | 17:23

2
Тази мокра връв, врътна такава свирка на Боко, че и пет червени точки са малко! Продажен олигофрен! Всички са под шлифера на Баце и му духат яко!

2016.01.15 | 17:23

1
Този милиционерски възпитаник на Симеоново е типичния образ на уродливото лице на ВСС.Боклук,който знае,че вън от мръсната клика е господин "никой".

Добави коментар

Водещи новини