Постоянен арест за ММА боеца, пребил депутатски син

  • 05 януари 2016 18:47

  • 2010
  • 5
Постоянен арест за ММА боеца, пребил депутатски син
©

Цял отбор по бойни изкуства дойде в пловдивския окръжен съд в подкрепа на Сюрен Борисов. ММА боецът преби на 28 декември м.г. пред нощен клуб в града на тепетата трима младежи.

Сред тях и 19-годишният Жулиен Търновалийски, син на депутата от БСП Георги Търновалийски. Той вече е изсписан, но лежа седмица в болница с хематом на окото. "Тези момчета бяха в нетрезво състояние. Много пъти ги предупреждавах, че не искам да се разправям. Накрая ме нападнаха, нарязаха ми ръката и аз се защитих. Ако нямах тези умения, щях да съм по-зле", заяви в съда ММА боецът.

Борисов има условна присъда за нанасяне на средна телесна повреда, но е реабилитиран. Има и висящо производство срещу него за кражба на мобилен телефон. Прокурор Галина Андреева-Минчева пледира той да остане в ареста. "Фактът, че човек, който добре познава своите възможности в близък бой е нанесъл телесни повреди на трима души, говори за висока степен на обществена опасност да извърши и друго престъпление", изтъкна тя. Според нея следва да се отчете и агресията, с която е действал.

В съдебната зала беше и фризьорката Пепа Мошукова, приятелка на Сюрен. Тя слязла от автомобила и ударила два шамара на депутатския син, след което ММА боецът го нападнал с ритници и юмруци. Прокурор Андреева недоумява защо след жест на реверанс от страна на Жулиен и след отправените от него думи към нея, че е секси, тя се обидила и пуснала в обръщение шамарите.

"Когато кажат на една жена, че е секси в предверието на тоалетната, това едва ли е комплимент", реагира защитата на Сюрен адвокат Красимир Елдъров. Според него раната от ръката на клиента му шуртяла сякаш е заклано прасе на Коледа. Според доказателствата и двете страни в конфликта са употребили алкохол. От БФММА са категорични, че обвиняемият не е техен член.

Шефът на съдебния състав Христо Симидчиев отсече, че адекватната мярка спрямо Борисов е задържане под стража с оглед на извършеното от него деяние. "Нанесъл е множество интензивни удари върху три лица", посочи магистратът. Определението е окончателно и не подлежи на обжал

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2010 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.01.06 | 18:04

5
На миен тати е дипутат и кат се напия,всички женуря са мои
Иван

2016.01.06 | 18:04

4
ТИПИЧНО ЗА КОРУМПИРАНИЯ СЪД Е ДА ЗАЩИТАВА ДЕПУТАТСКИТЕ ДЕЧИЦА

2016.01.06 | 06:38

3
a ybieca i kurva boiko fes-kogaaaaaaa
мма

2016.01.06 | 06:38

2
много правилно а тая пепа е баси и долната курва измислена пачавра

2016.01.06 | 06:38

1
Само този боец ще вкара Хампито в пътя -- започне ли да се зъби безпричинно и веднага нокаут !

Добави коментар

Водещи новини