Пуснаха собственика на белия бус

  • 03 декември 2015 20:19

  • 3196
  • 4
Пуснаха собственика на белия бус
©

Собственикът на буса, който изправи на нокти службите у нас преди два дни Арташес Тигранян остава в България. Това каза самият той, след като цял след обед беше разпитван в сградата на СДВР, съобщава Монитор.

Даването на показания отнело време, защото разследващите се затруднили с намирането на преводач от фламандски, тъй като част от документите в него били на този език. Арташес отказа всякакъв друг коментар, тъй като се водело разследване.

Най-чаканият арменец в България – Арташес Тигранян, кацна днес по обяд в София.

Той е собственик на белия бус с белгийска регистрация, който предизвика истерия в държавата заради проверката му за бомба на столичното летище в началото на седмицата. 41-годишният амбулантен търговец се завърна у нас с полет на нискобюджетната авиокомпания “Уизеър“ от Брюксел в в 12,55 ч. вчера.

Заедно с Тигранян в София кацна и Геворг Геворгян, брат на другия арменец, замесен в случая – Арсан Геворгян.

Още от летището Тигранян директно беше откаран за разпит в Столичната дирекция на вътрешните работи. До момента не стана ясно дали на Тигранян е повдигнато обвинение или е бил пуснат да се прибира.

Вторият арменец който е бил с него в нощта, когато паркирали белия бус „Мерцедес“ на платения паркинг на Терминал 1, Арсан Геворгян в момента се намира в Ереван. „Брат ми Арсан Геворгян трябваше да се прибере спешно заради неотложна работа“, коментира вчера на летище София брат му Геворг Геворгян. Арташес Тигранян работел като амбулантен търговец.

Продавал козметика и всякакви други дребни електроуреди, разказа Геворгян.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3196 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
...

2015.12.04 | 09:01

4
kak ще го пуснат беее? я в затвора - да го обвиним не в стрес-тест ами направо за бомба-хем няма се излагаме пред света/хем няма да плащаме щетите по буса

2015.12.04 | 00:55

1
нагази се да ти го набия за да не се излагаш аахха

2015.12.04 | 09:01

3
Арменците са търговци,не терористи.
капут -ибриков -червеногъзов - модератор

2015.12.04 | 00:56

2
ти си знаеш у,нали!?

Добави коментар

Водещи новини