Писанчев: Балонът "Червеи" и записите за "опраскването" са парчета от един и същ

"Червеи" е изкуствено създадено. То беше започнато с много голяма лъжа и клевета, "че са слушани протестиращи". А след това, че сме извлекли цялата информация. Явно някои хора се опитват да се възползват от случая, като водят тяхна си война или борба, каза пред журналисти бившият директор на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент. Той беше разпитан по делото "Червеи". Част от разпита на Писанчев премина при закрити врата.

По този случай ДАНС е използвана като техническа служба, защото имаше искане за използване на СРС, а по закон няма как да знам какво е придобито като данни. Но от това, което излиза, ДАНС е действала законно, каза Писанчев

Колкото до записите, в които се твърди, че бившата председателка на СГС Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в определя Службите като "бастион на ДПС",

Писанчев заяви, че това твърдение е несериозно. Както "Червеи", така и тези разговори са парчета от един и същи пъзел. Става дума за противостояние. "Хората, които обслужва това противостояние, нямат чисти и достойни доводи, за да му издържат, и в ход влизат мръсните номера", каза той, но отказа да посочи имена. Тези хора обслужат свои интереси, заяви Писанчев и добави, че не намира нищо смислено в това, което става.

Ние сме в окото на бурята и някой се опитва да дестабилизира службите и институциите. Ние не се нуждаем от това. Нуждаем се от консолидация, защото този остров на спокойствието много бързо може да бъде разрушен.

Веселин Вучков и Атанас Атанасов, според Писанчев, имали основна роля в "балона "Червеи".  Те го създадоха с лъжа. Дела като тези се отразяват деструктивно на системата", допълни той.

Хората, които непрекъснато хвърлят кал, би трябвало да си дават сметка, че като хвърлят кал и си играят с кал, тя ще опръска и тях, заключи Писанчев.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет