Румяна Ченалова на разпит в ДАНС

  • 27 ноември 2015 07:23

  • 1555
  • 1
Румяна Ченалова на разпит в ДАНС
© Булфото

Уволнената съдийка Румяна Ченалова на разпит в ДАНС. Там се очаква да й бъде предявено обвинение за подправяне на протокол. След това тя ще бъде изслушана и от Висшия съдебен съвет.

Преди да говори пред етичната комисия на ВСС Ченалова даде гласност на схеми и обвързаности в съдебната система. Тя призна, че бившият й шеф Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в я молила "елегантно" да реши в определена насока дела, припомня Нова телевизия.

Вчера председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов призова президента Росен Плевнелиев да се заеме със скандала в съдебната власт, със специално комисия. За независима проверка настоя и правосъдният министър. Според него се прави опит да се отклони вниманието на обществото от скандала.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.30 | 10:22

1
Госпожа Членалова трябва много да говори и то по-бързо!Ама всичко да си каже каквото си е наумила, и то пред съдия,че току-виж,че не само я " опраскали", но и "светили маслото". Виждате в какви времена живеем българите ?!Примери много.

Добави коментар

Водещи новини