Бащата на убития боксьор Евгени Тодоров: Убиецът на сина ми го заплашваше непрестанно (видео)

  • 20 ноември 2015 10:12

  • 3620
  • 0
Бащата на убития боксьор Евгени Тодоров: Убиецът на сина ми го заплашваше непрестанно (видео)
©

Днес стартира делото срещу Митко Мирчев, наръгал смъртоносно с нож боксьора Евгени Тодоров, на 1 септември 2014 година, предаде репортер на Novini.bg.

Съдът уважи искането на родителите на жертвата - Таня и Янко Тодорови и ги конституира като граждански ищци. Магистратите счетоха, че тяхното искане за кръвнина в размер на по 200 000 за всеки, също е допустимо. Прокуратурата обвини Мирчев, че умишлено е умъртвил с нож Евгени Тодоров.

Пръв беше разпитан бащата на Евгени - Янко. Той разказа, че синът му е бил активен спортист, учил се е и се е занимавал с татуси. "Нашите отношения с Евгени бяха не само родителски, ние бяхме приятели. Той имаше приятелка от година и половина. Казваше й Съни. Моят син гледаше напред и искаше да си отвори студио за правене на татуировки. Той не се познаваше с подсъдимия. Една седмица преди да се случи фаталния инцидент те са се срещнали. Митко Мирчев му е посегнал в гръб, а Евгени е успял да му отвърне и го е набил", разкри Янко Тодоров.

"След този случай Евгени постоянно ни споделяше, че Митко го е тормозил във Фейсбук. Писал му е заплашителни съобщения, като аз съм виждал някои от тях. Те гласяха: Ще те убия, ще те утрепя, ще те наръгам. Евгени се страхуваше и искаше да се преместим от квартирата. Това беше нашата грешка. Не взехме на серизно тези заплахи и му обяснявахме, че човешки живот не се отнема толкова лесно. Мислихме, че всичко е само изблик на гняв от страна на Мирчев", разкри още опечаленият баща. Към момента делото продължава с разпити на още свидетели.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3620 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини