ВСС: Длъжни сме да започнем проверка на записите с Ченалова

  • 17 ноември 2015 07:34

  • 1393
  • 1
ВСС: Длъжни сме да започнем проверка на записите с Ченалова
© Булфото

Думата „опраскване“ не може да се характеризира като характерна за българските съдии. Юридическият език е точен и понякога трудноразбираем, нека не забравяме, че съдиите са хора и използват такива думи в личните си разговори. Нека не се фокусираме в това, каза Соня Найденова член на ВСС в ефира на бТВ.

ВСС беше длъжен да започне проверка, която да се проведе от Етичната комисия. Дали са законни СРС-тата ще установи след проверка, допълни Найденова. Това, което се твърди в разговорите са предмет на проверка. Двамата членове на комисията, които са споменати си направиха отвод, припомни тя.

Преди година се говори за начина за разпределение на делата в СГС. Имаше цялостна проверка на градския съд. В началото на октомври започна да действа нов софтуерен продукт с централиризана система, каза Соня Найденова.

Последвайте канала на

1393 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.17 | 22:57

1
Смешни сте бе, докога се моткате и се каните да направите нещо, много е туткав редът за разследване, а би трябвало някой като направи нещо, направо да му обърнат главата наобратно за назидание на другите, това изчакване с месеци и години е смешно даже за децата, ясно се вижда че не се прави нищооооооо.

Добави коментар

Водещи новини