Екстрасенсът Деси: Не съм блудствал с момичетата, помагах им да освободят напрежението

  • 06 октомври 2015 15:53

  • 2888
  • 3
Екстрасенсът Деси: Не съм блудствал с момичетата, помагах им да освободят напрежението
© Булфото (архив)

Скандалноизвестният екстрасенс Десислав Велков, известен като Деси от Пелово, отрече в съдебната зала да е блудствал с  пловдивчанка. Момичето е подало срещу него жалба, че я е опипвал. Освен нея още две момичета са се оплакали. "Невинен съм, не съм направил това, в което ме обвиняват. Не съм опипвал момичетата, а им помагах да освободят напрежението", заяви днес Деси в съда. 

Районният съд в Пловдив засекрети делото срещу Велков заради опасността данните на неговата жертва да станат обществено достояние.

Още две момичета от града са се оплакали от Деси. Те са получи леки телесни повреди, тъй като той им е прилагал "точков масаж" на ушите, припомня "24 часа".

Прокурорът Даниела Андреева припомни, че досега обвиняемият има 15 присъди за секс-гаври с момичета.

На 2-ри октомври Деси пуснал обяви в местни вестници, че набира срещу високо заплащане асистентки и момичета за джиесем оператори. Наел офис на улица „Петко Д. Петков”, точно срещу Четвърто РУП в Пловдив. Първото момиче, което се отзовало на обявата, Деси настанил на бюро и му дал задача да качва обява на компютъра. Междувременно започнал с все сила да мачка ушите му.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2888 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.12 | 14:18

3
Този мизерник от снимката ли е Деси ?Че той бил голям крокодил бе.Я го вържете и му нашарете набързо задника,че да не може да седне.

2015.10.12 | 14:18

2
Вкарайте в лудницата този грозник.

2015.10.12 | 14:18

1
В затвора потни цигани добре ще го освободят от напрежението.

Добави коментар

Водещи новини