Оставиха в ареста мъжа, убил 20-години по-възрастната си приятелка

  • 28 септември 2015 19:07

  • 1244
  • 0
Оставиха в ареста мъжа, убил 20-години по-възрастната си приятелка
©

Шуменският окръжен съд остави в ареста 32-годишния Ерджан Бюнеминов, обвинен в убийството на приятелката си - Гюлшен Хюсеинова, на 51 години. Мярката за неотклонение "задържане под стража" за мъжа бе постановена от състав на съда, по искане на Окръжната прокуратура в областния град, предаде БТА.

Бюнеминов е обвиняем по досъдебно производство на прокуратурата в Шумен за причиняване на смърт по непредпазливост, в следствие на умишлено нанесена телесна повреда в условията на опасен рецидив - на живеещата с него на семейни начала Хюсеинова. По информация на ОД на МВР в Шумен, Бюнеминов е задържан като заподозрян за убийство на приятелката си, след като й нанесъл побой.

Около 2.00 часа на 26 септември в ОД на МВР в Шумен е получен сигнал за скандал с побой на улица "Раковски" в града. Веднага е пристигнал полицейски екип, който заварил жената на земята, в безпомощно състояние; тя е откарана е с екип на "Спешна помощ" в болницата в областния град, където по-късно е починала, в следствие на получените от побоя травми.

Мъжът има множество криминални прояви - кражби, унищожаване и повреждане на чуждо имущество, шофиране в нетрезво състояние и изнасилване. Определението на Шуменския окръжен съд подлежи на обжалване пред Варненския апелативен съд.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1244 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини