Адвокатът на акушерката Емилия Ковачева: Разследването не се води обективно, а тенденциозно

  • 25 септември 2015 08:07

  • 2143
  • 2
Адвокатът на акушерката Емилия Ковачева: Разследването не се води обективно, а тенденциозно
©

"Безспорно е влошено състоянието на Емилия Ковачева. Това, че според експертизите, тя може да остане в ареста, не означава, че не е добре. Има системно главоболие, не може да спи, разсъждава трудно", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия адвокатът на акушерката Емилия Ковачева Владимир Янев. По думите му, тя е съсипана и не може да даде логично обяснение за нищо.

"Аз искам безспорно да се установи истината. Ако тя наистина е извършвала побой над новородени, значи има някакви причини", каза адв. Янев. Той напомни, че тя е била поставена да работи в нечовешки условия. "Дори робовладелците не са експлоатирали робите 24 часа", напомни защитникът на Емилия Ковачева. Припомняме ви, че стана ясно по време на разследването, че акушерката многократно е давала 24-часови дежурства."

"За мен звучи абсурдно жена, майка на две деца, да пребие новородено", заяви Владимир Янев.

Според адвокат Янев има проблеми с обективността на разследването.  "То се води тенденциозно", категоричен е той. По думите му, от 5 камери са иззети записите само от една, което не е нормално. "Всичко се фокусира върху периода, в който е работила Ковачева", каза защитникът.

Владимир Янев каза, че е изгледал кадрите от камерите с доста голямо закъснение след като вече е поел делото.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2143 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.31 | 16:58

2
Я се скрий бе малоумник такъв! Ами кой я е карал да работи 24 часа??? Кой го е разрешил това??? Чудовищно е това, което цяла България видя на записите!
Гост

2016.08.31 | 16:58

1
Тя сама си е решила да работи по 24ч от алчност за повече пари. А вие господин псевдо адвокат явно нямате никаква съвест, да излизате пред хората със смешни интервюта и да говорите пълни глупости. Онзи горе ще те възнагради,тои забавя но не забравя!

Добави коментар

Водещи новини