Началникът на полицията в Асеновград арестуван заради брулени орехи

  • 24 септември 2015 17:25

  • 7357
  • 4
Началникът на полицията в Асеновград арестуван заради брулени орехи
© Булфото

Арестът на Димчо Темелков бил показен и заради прикриването на лица, събирали орехи от дърво в града. Колеги на началника на полицията в Асеновград му сложили белезници при задържането, а сред тях бил и полицай, който кандидатствал навремето за същия пост.

Това заяви днес адвокатката на отстранения вече от длъжност началник на Районното управление в Асеновград Зоя Тошкова. Тя уточни, че ще обжалва сумата на паричната гаранция от 2000 лева, срещу която Темелков бе пуснат на свобода, предаде Дарик.

Според Илко Трайков, който също е оглавявал участъка в Асеновград до 2010 г., акцията е парадоксална, тъй като през юли Темелков е награден за професионализъм от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. По същото време вероятно тя е подписала разрешение за използването на СРС-та при разработката на случая.

Бившият служител на полицейския участък в Садово Тошко Делев определи акцията по задържането на двамата полицейски началници в Асеновград и Първомай не като мащабна операция, а като полицейска излагация.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7357 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Policai

2015.09.25 | 22:14

4
Aiiiii sa pak orehi ebati smeshkite

2015.09.25 | 22:14

3
Не са ли гъби бе,тъпунгери? Друга простотия не можахте ли да измислите,А?

2015.09.25 | 22:14

2
То още в началото беше ясно, че е политическа поръчка.Във всеки един град шефа на полицията коли и беси и как точно тези са най-големите издънки.Вече и на децата им е смешно с всичките измислени акции.

2015.09.25 | 22:14

1
Откриха сезона за предизборен лов на "вещици". Спомнете си всички акции "Палките". Човек вече не им помни поредния номер. Служителите са възстановени на работа и повечето ще съдят министерството. Ако не са го осъдили вече. И не само вътрешното. Някой трябва да плаща за нанесените щети на тези хора. Те действително бяха осъдени преди да се е стигнало до съдебно дело - от политици, медии и голяма част от обществото. И когато се стигне до съд и той определи, че няма доказателства и липсва състав на престъпление, ще плащаме всички ние. А след един месец, някой ще извлича дивиденти от тази работа. За пореден път видяхме, как чрез медиите може да оплюеш някого, преди още този, който по закон трябва да реши дали човека е виновен или невинен.

Добави коментар

Водещи новини