Акушерката Емилия е била и други 4 бебета (видео)

  • 11 септември 2015 11:39

  • 6836
  • 5
Акушерката Емилия е била и други 4 бебета (видео)
© Булфото

"Моля да ме освободите. Искам да бъда вкъщи с детето си", заяви акушерката Емилия Ковачева, която в края на април бе обвинена и задържана за побой над новородено бебе, предаде репортер на novini.bg.

Ковачева поиска свободата си, а адвокатът й Владислав Янев го мотивира с факта, че записите, които показаха как акушерката бие новородено бебе в столична болница, са мъгляви и неясни и вещите лица не могат да заключат, че на тях е именно Ковачева. По думите му клиентката му е в тежко психическо състояние, а в ареста е подложена на постоянен тормоз. Той съобщи, че тя е с постоянно главоболие и помоли да има хуманно отношения към нея. Адвокатът на Емилия предостави и експертизи на родителите й, за които тя трябва да се грижи.Той заяви, че към този момент тя няма опасност да се укрие.

Прокурорът по делото обаче поиска от съда да не бъде уважавана молбата, тъй като престъплението, което е извършено е към малолетно лице, тежко умишлено е и всички доказателства говорят че, Емилия Ковачева е виновна. На прегледаните записи от 11 март до 19 април се вижда, че Емилия нанася удари и на други деца, все още се води разследване, но е доказано, сравнявайки с графика за дежурствата, че е именно Емилия е на кадрите, поясни прокурорът. Според видеата са бити още 4 деца.

Съдът остави в ареста акушерката Емилия Ковачева и не се съобрази с молбата й.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6836 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Винету

2016.08.31 | 16:13

5
Тъс побъркана офсъ ако я пипна се в устата ще и го подавам
ей хейтъри български !!!

2016.08.31 | 16:13

4
стореното е непростимо но виждам ,че не сте наясно с професионалното натоварване на тези хора заплатата , почивката ,които са не пропорционални и водят до подобни изцепки. Знам за подобен случай в майчин дом където лекар след 48 часово дежурство от преумора бърка миома на матката с начална бременност ...познайте какво е станало
?!?!?!?

2016.08.31 | 16:10

3
Пак ли ще ми я изкарате с burn-out синдром?!?! Пак ли ще я изкарате луда?!?!? Да си понесе наказанието или най - добре вземете я пуснете, народа ще я оправи.... Изродка...

2016.08.31 | 16:10

2
ужас... още 4 новородени... ужас
Винету

2015.09.15 | 01:17

1
Здрафке стой си в гърцията и недей псуа кът къруцар чи швикна болнуглидачкатъ ти бий 5-6 шамаръ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини