Маргарита Попова: Трябва да издърпаме кораба на българската държава

  • 27 октомври 2011 15:32

  • 828
  • 0
Маргарита Попова: Трябва да издърпаме кораба на българската държава
© Булфото

„На втория тур на изборите ние с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното няма да се пазарим да договаряме гласове, да плашим хората с политически кризи. В момента сме в икономическа криза.

Трябва ли да дестабилизираме държавата и да работим и за политическа криза? Отговорът ми е не. Реформите ще се провалят, ако създадем нестабилност. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на във Велинград.

Не може върху икономическата криза да товарим и други проблеми на хората, за каквито говорят нашите опоненти. Ние трябва да издърпаме кораба на българската държава. Вярвам, че ще го направим, защото българите са мъдри и много издръжливи. Те ще гласуват за стабилност и против насаждането на страх”, каза също Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Тя призова всички, които са дали гласа си за Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и за ДПС във Велинград, да подкрепят нея и Плевнелиев. „Президентът и вицепрезидентът са лидерите на нацията. Те не могат да разделят хората. Затова за нас е ценна подкрепата на всеки един от тях”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини