Мъж поиска смъртна присъда за себе си заради бруталното убийство на жена му

  • 15 юли 2015 08:16

  • 12409
  • 12
Мъж поиска смъртна присъда за себе си заради бруталното убийство на жена му
©

Мъж поиска смъртно наказание за себе си, тъй като причинил смъртта на семейството си.

33-годишният бивш шампион по културизъм Емил Скорчев се чувства отговорен за смъртта на близките си, най-вече за смъртта на съпругата му Керанка, която убива по особено жесток начин.

През 2011, два дни, след като те сключват брак, баща му, уважаван лекар във Варна, отнема живота си. През 2014 баба му почива. Фрапиращото е, че 8 месеца той и съпругата му крият тялото на жената, за да могат да се възползват от имотите й.


 

„Тежи ми цялото семейство – баща ми, баба ми, съпругата ми“, коментира той вината си пред бТВ.

На въпрос защо е убил жена си Емил посочва: „Всичко е много комплексно. Създавах много проблеми на баща ми, биех се. След смъртта му, ние предписахме всичко на баба ми и заживяхме в Поручик Гешаново, отново на името на баба ми“.

„През 2014 г. баба ми ми почина в ръцете и я погребахме в избата. Един кръст сложихме отгоре и това е. Направихме опело в църква, но не казахме на никого, че е починала. Ходихме да взимаме пенсията й без да казваме, че е мъртва. Изтеглихме към 50 000 лева лихви от банките“, разказва Скорчев.

Гузно ни беше, ходихме постоянно на църква, продължава той.

Той признава, че е посягал на баба си, макар че тя го е отгледала.

„След смъртта на баба ми, в продължение на 8 месеца, отношенията между мен и жена ми се изостриха“, каза Емил.


 

„Бяхме в изолация, това ни тревожеше, започнахме много да пием. Почнаха много полицаи да се въртят около къщата и се паникьосахме. Започнаха и халюцинации. Взехме животните, натоварихме целия багаж и тръгнахме“, продължава разказа си мъжът, който отбелязва, че е употребявал и анаболи.

Емил и Керанка искали да продадат животните, които имали, някъде и да заминат за Лондон при брат й. Стигнали обаче до гробищния парк на село Тополи.
„Там, под влияние на лекарства и безсъние, аз спрях, взех ножа и започнах да я наръгвам“, признава Емил.

Скорчев разказва, че много пъти, за да се сплашат един друг, Емил и жена му Керанка имитирали самоубийство и се наранявали с нож. Този път, след опит Емил да го направи, обаче жена му не го спряла, разказва той.
Мъжът много пъти е посягал на жена си.


 

„Съпругата ми тръгна да бяга, аз си казах „Край, всичко свърши“, представих си живота без нея. Догоних я, посегнах й, крещях й „Обичам те“, всичко беше като кошмар. Погледнах и не можах да повярвам какво съм направил“, посочва Скорчев.

След множество удари с нож, поредният се оказал фатален. Сцената се разиграва пред свидетели, които се обаждат на полиция.

„След това осъзнах, че е по-лесно да убиеш, отколкото да се самоубиеш“, заключва Емил Скорчев, който все още носи брачната си халката.

Последвайте канала на

12409 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2018.03.30 | 18:02

12
Варненци са най-големите откачалки в България. Почти всеки трети е шизофреник. Всъщност това се знае от психиатрите там, но си мълчат. Не случайно партии като Атака виреят най-много на тази територия. Когато живеех там преди много години почти всички бизнесмени бяха БИсексуални, пращаяха се в гъзовете пред всяко елитно завадение. На тези животни във Варна им трябва една атомна бомба и да се свършва. Този мършав ген, ако плъзне из страната ще ни затрие по-бързо и от демокрацията.
една от Варна

2016.12.09 | 00:28

4
Съжалявам да спомена ,но факта е - Варна е пълна със селяндури от къде ли не.Агресивни , с ниска култура и никакво образование(както в случая) Много Ви моля не споменавайте отново това си твърдение
вбн

2018.03.30 | 18:01

11
Стероидите са му прецакали мозъка ,и е започнал да дава накъсо.Такива са МНОГО ОПАСНИ.
banda88

2016.12.09 | 00:30

10
И защо смъртна рисъда ... мъките му а свършат ли? Доживот в затвора ... може и в лудница, но без пускане на своода ... не може нормален човек да постъпва системно като психопат

2016.12.09 | 00:30

9
Посягал на баба си, на жена си...Абе никаква милост за такива според мен.

2016.12.09 | 00:29

8
луд умора няма
турчин

2016.12.09 | 00:29

7
БРАВО НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДА ЛИ Е РАЗСЛЕДВАН СЛУЧАЯ С БАБАМУ . ТУК ДА НЕ СТАВО ВЪПРОС ЗА ОЩЕ ЕДНО УБИЙСТВО ТА ТЕ СА И ДВАМАТА БИЛИ ПРЕСТПНИЦИ/ЛЕКА И ПРЪСТ НА ЖЕНАТА / НО ТУК ТЯБВА ДА СЕ ПОДВЕТЪТ ПОД ОДГОВРНОСТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПОЩИТЕ/ПЕНСИЙТЕ СЕ ДАВАТ ЛИЧНО ИЛИ СЪС ПЪЛНОМАЩНО НАТОРАЛНО ЗАВЕРЕНО
Герб-обратното виждане

2016.12.09 | 00:28

6
Каква смелост каква съобразителност какъв блестящ ум какъв добър човек с една дума добър с 2 много добър хвала на таквизи герой
TIM

2016.12.09 | 00:28

5
Бе да го гърмат нема му плащаме и на него престоя в пандела
Антихрист

2016.12.09 | 00:26

3
Истински християнин и на църква ходел редовно...
дочко

2016.12.09 | 00:26

2
Абе, нещо се повреди тая младеж- анаболи, чалга - бият , убиват- но с пари винаги разполагат Гладни не са стояли, от глезотия е всичко

Добави коментар

Водещи новини