Трети съдия поема делото срещу Владимира Янева (видео)

  • 10 юли 2015 15:04

  • 1420
  • 0
Трети съдия поема делото срещу Владимира Янева (видео)
© Булфото

При третото публично разпределение на делото срещу Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в системата посочи съдия Иван Коев. Това съобщиха от пресцентъра на Софийски градски съд.

Припомняме, бившият председател на Софийския градски съд Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в бе дадена на съд заедно с колегата си Тодор Костадинов по обвинение заради аферата със специални разузнавателни средства "Червеи".

Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в е обвинена за това, че в периода от 12.09.2013 г. до 25.03.2014 г., като съдия и председател на СГС, два пъти е разрешила използване и два пъти е разрешила продължаване на използването на специални разузнавателни средства /СРС/ в нарушение на Закона за СРС.

След като при първото публично разпределение на делото да съди Янева се падна бившата й подчинена съдия Петя Крънчева, самата Крънчева си направи отвод по делото.

Така то се падна на Виолета Магдалинчева, светкавично обаче тя също си направи отвод и така се стигна до избора на Коев.

Последвайте канала на

1420 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини