Повдигнаха обвинение на Мюмюш - бащата насилник от Варна (обновена)

  • 04 юни 2015 12:59

  • 2138
  • 0
Повдигнаха обвинение на Мюмюш - бащата насилник от Варна (обновена)
©

Повдигнато е обвинение за опит за убийство на бащата, който преби и блудства със своята дъщеря на година и девет месеца, съобщава БТВ. Мъжът остава в ареста за 72 часа. Срещу Милко Стоянов и в момента тече разследване.

На 2 юни във Варна Стоянов е направил опит умишлено да умъртви детето, като не е успял да го направи по независещи от него причини, съобщават от прокуратурата. Милко Стоянов е привлечен като обвиняем и за блудство с малолетното дете. По делото се провеждат разпити на свидетели, иззети са веществени доказателства. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за здравословното състояние на детето. Назначена е комплексна психологично - психиатрична експертиза на обвиняемия.

Милко Стоянов е привлечен като обвиняем и е задържан с прокурорско постановление за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в Окръжен съд - Варна за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо Стоянов.

В същото време състоянието на детето остава тежко – то е в кома и през нощта е било интубирано. Пред БТВ майката на момиченцето разказа за системния тормоз, на който е била подлагана от мъжа си. Институциите обаче не са знаели.

Мюмюш посягал на жена си Янка, още когато тя била бременна с единственото им дете. Насилието продължило и след като двете се върнали от Франция, където живели няколко месеца.

В двете ромски махали, откъдето са родителите – „Каменар” и „Максуда” знаят за побоищата. В полицията и социалните служби обаче няма жалби. Най-вероятно детето няма да остане в семейството си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини