ВСС освободи Теодора Точкова от длъжността съдия

  • 08 април 2015 14:44

  • 1234
  • 1
ВСС освободи Теодора Точкова от длъжността съдия
© Булфото

Висшият съдебен съвет освободи Теодора Точкова временно от длъжността съдия. Това стана ясно от заседанието на Висшия съдебен съвет, съобщи "Фокус".

Освен това Теодора Точкова е освободена и от длъжността си на административен ръководител на Административен съд Хасково. Решението на Висшия съвет е във връзка с това, че Теодора Точкова е избрана на длъжността главен съдебен инспектор.

Точкова беше избрана за поста с гласуване от Народното събрание, по време на което получи подкрепата на 195 от депутатите.

В началото на заседанието главният прокурор Сотир Цацаров уведоми членовете на съвета, че Ана Караиванова е наградена с почетен знак от Прокуратурата. Караиванова е бившият главен инспектор към Инспектората на Висшия съдебен съвет. Тя е наградена в знак на уважение към работата й, като главен инспектор.

Последвайте канала на

1234 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ФЕСБОЙКО

2015.04.08 | 15:43

1
с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган. СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ГО ПОВИШИХА.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. САМО ФАКТИ .КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ -справки в мрежата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини