Още един зам.-председател на СГС хвърли оставка

  • 13 март 2015 14:51

  • 1048
  • 0
Още един зам.-председател на СГС хвърли оставка
©

Съдия Николай Димов подаде оставка като заместник-председател на Софийския градски съд. Тя е била депозирана вчера във Висшия съдебен съвет. Мотивите, които е посочил, са лични, съобщи „Правен свят”.

Николай Димов е вторият заместник-шеф на съда, който се вслуша в призива на председателя на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет цялото ръководство да подаде оставка.

Той е единственият от заместниците на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в, и с днешният си акт показа, че се е вслушал в призива на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Преди няколко дни Иво Дачев пръв подаде молба за освобождаване от административната длъжност. Така засега заместници остават Богдана Желявска и Петя Крънчева.

Във вторник изпълняващ функциите шеф на градския съд Владимир Йорданов издаде заповеди, с които отне правомощията и на четиримата заместник-председатели и ръководители на отделения от екипа на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в. Всички техни задължения, включително случайното разпределение на делата, се поеха от съдии от съответните отделения.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1048 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини